reklama
O proszę czyli jest nas więcej duże masz odstępy między cięciami, nie boisz się komplikacji?U mnie też 3 [emoji4]
Ana 17.2020
Zaangażowana w BB
Hej Dziewczyny. Dajcie mi jakieś sposoby na pęcherz bo już nie daje rady. Wczoraj było niby lepiej a dziś od rana znowu boli i czuje ciągle parcie. 2tyg temu miałam zdiagnozowanie bakterie w moczu, brałam 7dni antybiotyk i jest zniwu gorzej. Pije zurawine, jem urosept... już nie wiem co robić. Masakra
Ewarut
Fanka BB :)
6 lat, 18 mc. Nie nie boję się.O proszę czyli jest nas więcej [emoji2] duże masz odstępy między cięciami, nie boisz się komplikacji?
monika1708
Ja się od kilku dni pocę w nocy [emoji2356]
Ma ktoś też tak?
Ma ktoś też tak?
CoffeS
Chodzi o wybór położnej przed porodem na nfz - ona później przychodzi na wizyty po porodzie.Ok, dzięki za odpowiedź.
Już wiem do kogo się zapisze [emoji6] jutro dzwonię [emoji5]
A powiedzcie dziewczynki bo ja zielona jestem ale obiło mi się o uszy że trzeba wybrać położną ( nie chodzi tu o prywatną położną do porodu ) kiedy to trzeba zrobić i co to ma na celu ?
Mam ale ufam mojej ginekolog. Ona ma ogromną wiedzę i uważam że na tym etapie ona dokładnie wie co robi. Miała kiedyś ten certyfikat ale aktualnie go nie przedłużyła. A na połówkowe ona sama zaleca mi tego lekarza z tym certyfikatem (w tym przypadku Invicta) również ze względu na sprzęt jaki posiadają. Wg mnie na połówkowym lekarz może dużo więcej stwierdzić [emoji4]A nie masz możliwości wykonać u niego badania pierwszego trymestru? Jednak badania prenatalne, które robisz do 13+6 to podstawa, prawidłowe zbadanie kości nosowej, przezierności karkowej czy przepływów w serduszku bardzo wiele mówi na tym etapie.
Ewa to Ty nie wiesz że dzieci nie śpią? One się ładują [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Witam Was [emoji846]
U mnie dziś już 10+0 ale się cieszę [emoji5] muszę zadzwonić do doktorka aby umówić się na prenatalne. Myślę, że za dwa i pół tygodnia dowiem się kto kryje się w moim brzuszku i mam nadzieję, że jest zdrowiutkie [emoji4][emoji4][emoji4]
Ale ja bym chciała 3 chłopaka [emoji3]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106] serduszka muszą pięknie bić [emoji176][emoji176][emoji176]
Wiem, że to trudne, ale bądźcie dobrej myśli [emoji172][emoji172][emoji172][emoji172]
Moje ancymonki już pełne energii, właśnie grają w piłkę, która fruwa mi nad głową.
Skąd oni biorą ta energię?? [emoji50]
monika1708
Kurcze, aż się boję czy mi usg nie odwołają.. [emoji17]A swoją drogą została mi przed chwilką odwołana kolejna wizyta w Luxmed - brawo oni [emoji2959] tracą strasznie w moich oczach [emoji35]
Mi Wizyty nie odwołali tylko zmienili na teleporade
To u mnie będzie 9 lat i 27 miesięcy6 lat, 18 mc. Nie nie boję się.
Ja jednak się trochę obawiam mimo, że lekarze twierdzą, że od wewnątrz nie widać, że byłam cięta dwa razy
reklama
O kurcze, serio? To rzeczywiście słaboA swoją drogą została mi przed chwilką odwołana kolejna wizyta w Luxmed - brawo oni [emoji2959] tracą strasznie w moich oczach [emoji35]
Ja prowadzę ciążę w Medicover i wizyt ciążowych nie odwołują.