reklama
Ana 17.2020
Zaangażowana w BB
Dziewczyny co za dzień, swój pierwszy posiłek właśnie zjadłam. Uwaga chipsy i pizza, tatuś robi taką pizzę że mogłabym jeść non stop! Cały dzień mnie mdlilo, nie mogłam czuć nic do jedzenia, a wynosząc śmieci z kosza ledwo dałam radę. Oj było źle. Teraz rozkoszuje się smakiem pizzy z szyneczka, oliwkami i parmezanem. Miłego wieczoru Laseczki
Paraply
Fanka BB :)
Ja też mogłabym nie jeść pół dnia, nawet nie tyle mnie mdli co zwyczajnie nie mam apetytu i jak pomyślę o jakiś daniu, na które nie mam aktualnie ochoty to robi mi się wtedy niedobrze [emoji1785] Ale chyba trochę trzeba się zmuszać do tego jedzenia. Ostatnio ważyłam się na wizycie u lekarza i ważę niecale 41 kgDziewczyny co za dzień, swój pierwszy posiłek właśnie zjadłam. Uwaga chipsy i pizza, tatuś robi taką pizzę że mogłabym jeść non stop! Cały dzień mnie mdlilo, nie mogłam czuć nic do jedzenia, a wynosząc śmieci z kosza ledwo dałam radę. Oj było źle. Teraz rozkoszuje się smakiem pizzy z szyneczka, oliwkami i parmezanem. Miłego wieczoru Laseczki
Hej też dziś mnie naszło na jajo z majonezem ale jak zjadłam jedno to już miałam dosyć. W ostatnim tygodniu moim najlepszym posiłkiem jest pokrojone owoce np banan jabłko mandarynka lub pomarańcza kilka łyżek jogurtu naturalnego i odrobinka kakao do tego...czasami jeszcze przemyce w tym płatki owsiane. Dzisiaj miałam ochotę na popcorn ale za długo trzymaliśmy i nam się trochę spalił więc nic z tegoJa dziś zjadłam 2 jajka z majonezem i trzymało mnie do wieczora, taka wzdeta byłam, bleee
W poniedziałek mam wizytę, mam wielką nadzieję że serce zobaczę wreszcie ❤
Kto jeszcze ma wizytę w poniedziałek?
Jej jaka chudzinka z CiebieJa też mogłabym nie jeść pół dnia, nawet nie tyle mnie mdli co zwyczajnie nie mam apetytu i jak pomyślę o jakiś daniu, na które nie mam aktualnie ochoty to robi mi się wtedy niedobrze [emoji1785] Ale chyba trochę trzeba się zmuszać do tego jedzenia. Ostatnio ważyłam się na wizycie u lekarza i ważę niecale 41 kg
Ja mało jem i niestety mało piję więc mi się woda już odkłada w organizmie no i już pół kg na plusie odnotowaliśmy od początku..
Kokosowe_sny
Hej też dziś mnie naszło na jajo z majonezem ale jak zjadłam jedno to już miałam dosyć. W ostatnim tygodniu moim najlepszym posiłkiem jest pokrojone owoce np banan jabłko mandarynka lub pomarańcza kilka łyżek jogurtu naturalnego i odrobinka kakao do tego...czasami jeszcze przemyce w tym płatki owsiane. Dzisiaj miałam ochotę na popcorn ale za długo trzymaliśmy i nam się trochę spalił więc nic z tego
Ostatnio to moje ulubione śniadanie banan, jogurt, platki owsiane muszę sprobowac z kakao! Kanapek na śniadanie nie przełknę, musi być coś "mokrego", jogurt jest idealny
Nigdy bym nie przypuszczała że w ciąży są aż takie odrzucenia od określonych pokarmów..Ostatnio to moje ulubione śniadanie banan, jogurt, platki owsiane muszę sprobowac z kakao! Kanapek na śniadanie nie przełknę, musi być coś "mokrego", jogurt jest idealny
W zeszłym tygodniu jeszcze jadlam chleb zapiekany z ogórkiem i żółtym serem ale w tym tygodniu jak sobie o tym pomyśle to blee.
Jutro na obiad mam plan na leczo mam nadzieję że je później zjem
No i nadal nie mogę robić prania...śmierdzi mi strasznie kiedy się suszy w łazience na suszarce a mój ulubiony złoty lenor do płukania zawsze tak pięknie pachniał... Nie rozumiem tego
reklama
kejti1989
Znam to z płynem do płukania... Ja z tydzień temu wrzuciłam swoją kurtkę zimowa do pralki... Do teraz jak ja nakładam to odruch wymiotny...Nigdy bym nie przypuszczała że w ciąży są aż takie odrzucenia od określonych pokarmów..
W zeszłym tygodniu jeszcze jadlam chleb zapiekany z ogórkiem i żółtym serem ale w tym tygodniu jak sobie o tym pomyśle to blee.
Jutro na obiad mam plan na leczo mam nadzieję że je później zjem
No i nadal nie mogę robić prania...śmierdzi mi strasznie kiedy się suszy w łazience na suszarce a mój ulubiony złoty lenor do płukania zawsze tak pięknie pachniał... Nie rozumiem tego