reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

No czasami są rzeczy ważne i ważniejsze, ale nie każda "wiekowa" para musi mieć ryzyko chorego dzidziusia... Moja ciotka miała 40lat jak rodziła córkę i nic tam się nie działo u nich [emoji6]
Pierwsze dziecko? No pewnie ze nie. Przykładem jest moja pani ginekolog która też pozno urodziła pierwsze dziecko a jest już matka dwójki :) Ale jednak ryzyko jest trochę większe niż u młodszych tym bardziej że w życiu mam zawsze pod górkę to i tym razem może tak byc.

Dzień dobry. Spałam jak susel do 11 [emoji85]i mogłabym spać jeszcze dłużej [emoji849]

reklama
Ja codziennie ustawiam budzik o 8 bo szkoda mi dnia a pewnie bym spała do 11 🤣
Piękny dzień, ciepło, słonecznie. Szkoda że od poniedziałku znowu ochlodzenie więc korzystajcie 😊

To prawda pięknie dziś, szkoda że nie można na maxa tej pogody wykorzystać przez panujące ograniczenia. Ale zaraz ruszamy z pracami na działce ogrodowej to chociaż tam dzieciaki będą mogły pobrykać. Ogólnie dla mnie spacer teraz z córką to katorga, bo place i boiska zamknięte,więc głównie stoję w miejscu a ona grzebie patykiem w piachu[emoji23]
My smoka Edzia już przerobiliśmy, świnkę Pepę rownież. Był też epizod Masza i Niedźwiedź. Teraz na tapecie niezmiennie od kilku miesięcy jest Strażak Sam i mała ma hopla, bo tylko to chce niestety oglądać. Śmiejemy się, że zostanie strażakiem jak tata.

Pierwsze dziecko? No pewnie ze nie. Przykładem jest moja pani ginekolog która też pozno urodziła pierwsze dziecko a jest już matka dwójki :) Ale jednak ryzyko jest trochę większe niż u młodszych tym bardziej że w życiu mam zawsze pod górkę to i tym razem może tak byc.

Dzień dobry. Spałam jak susel do 11 [emoji85]i mogłabym spać jeszcze dłużej [emoji849]
No nie , to 4 dziecko bylo ... ale jak mówisz wiekowo jest większe ryzyko to czy pierwsze czy ostatnie to chyba takie ryzyko jest ??
Myślę , ze nie ma co sie tak mocno nakręcac , ze moze byc cos nie tak , bo to nie służy ani kobiecie ani dziecku .. ale jesli ten test da Ci spokoj wewnetrzny to czemu nie :) pewnie warto zrobic [emoji8]

My tez dziś długo spaliśmy, do 11 [emoji33][emoji33]

Ja codziennie ustawiam budzik o 8 bo szkoda mi dnia a pewnie bym spała do 11 [emoji1787]
Piękny dzień, ciepło, słonecznie. Szkoda że od poniedziałku znowu ochlodzenie więc korzystajcie [emoji4]
Haha ja tez nastawiam budzik na 8:30 tylko co z tego jak drzemki odpalalam co chwila i sie przeciagnelo do 11 [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry