ForgetMeeNot
Fanka BB :)
To ja praktycznie nie mam[emoji317] a po pierwszej ciazy to juz calkiem deska jestem.
Po drugiej bede wklesla chyba[emoji24]
To tak jak ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja praktycznie nie mam[emoji317] a po pierwszej ciazy to juz calkiem deska jestem.
Po drugiej bede wklesla chyba[emoji24]
Super a który masz tydzien?Jest serduszko! Wyniki idealne, tylko progesteron trochę trzeba podnieść żeby był idealny. Dziewczyny ale się cieszę
Ja mam wizyte w środe i niby wg usg 6 tydz będzie, i sie troche matrwie czy serduszko już będzie bić. Oby biło.Gratuluje dziś wizytującym bijących serduszek. Sama czekam z utęsknieniem na poniedziałek gdy zobaczymy co u naszego szkraba
Jeszcze trochę zostało zapraszam.Mój mąż by Cię ozłocili za taki obiad
Ja w ogóle nie jadam mięcha a podrobów to już całkiem bym nie tknęła [emoji1785] Zresztą ponoć podroby w ciąży nie są wskazane.
Jest serce, nawet słyszałam [emoji4][emoji3531] Krew i mocz pobrała na miejscu, a jeśli chodzi o prenatalne to gdy powiedziałam że mąż ma już 40l to uznala że warto zrobić NIFTY lub SANCO. Ale to się umówimy już na kolejnej wizycie.
Z jednej strony poczułam ulgę ze wszystko ok do tej pory a z drugiej już przeżywam wynikami, że będą jakieś złe i prenatalnymi ze wyjdzie jakas wada. Czy Wy też tak macie? [emoji53]
Może i ja tak zaczneJa luteinę w poprzedniej ciąży aplikowałem ręcznie. Czytana, ze ten aplikator nie jest wskazany bo może podrażnić. Myłam dokaldnie ręce przed i palcem jak przy badaniu szyjki
Mi też pewnie to dojdzie bo przed ciąża glukoze miałam 92, teraz znowu muszę zbadać na dniach a boję się masakrycznie.Super, ze wszytsko dobrze [emoji173]️[emoji173]️
Tak, tez tak mam, strach jest cała ciąże, a jeszcze dziś mi do pakietu doszła cukrzyca [emoji3525][emoji3525]
Co może podrażniać? Szyjkę? Mi np jest wygodniej tak aplikować niż palcem.Ja luteinę w poprzedniej ciąży aplikowałem ręcznie. Czytana, ze ten aplikator nie jest wskazany bo może podrażnić. Myłam dokaldnie ręce przed i palcem jak przy badaniu szyjki
U mnie dziś 6+4 serduszko widziałam ja szybciutko się rusza choć lekarz przed usg powiedział że może jeszcze nie być więc się nie przejmujSuper a który masz tydzien?
Ja mam wizyte w środe i niby wg usg 6 tydz będzie, i sie troche matrwie czy serduszko już będzie bić. Oby biło.
Który będzie tydzień u Ciebie?
Mi przy wyniku 98 podczas starań kazał robić krzywa i teraz przy 95 ponownie. I dzisiaj wyszły mi kwiatki.[emoji25][emoji25][emoji25] po godzinę cukier 200[emoji22][emoji22]