reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Czyli bierzesz Glucophage? Ja też biorę, ale niektórzy kategorycznie każą odstawić. Mam końcówkę 8tc. Jeśli bierzemy metformine glukoza powinna być w normie? Proszę daj znac jak bedziesz miala wynik.

Biore Siofor 3x850 i się dziś podłamałam.
Wyniki krzywej takie:
Na czczo 99
Po godzinie 200
Po dwóch 175, czyli do bani.
Umówiłam się na wtorek na konsultacje online do diabetologa

Przybiło mnie to jakos i się boje czy z dzieckiem będzie wszytsko ok.
Teraz przynajmniej wiem skąd to moje dupne samopoczucie

Hej dziewczyny .U mnie też dzisiaj noc masakryczna.Wczoraj przy aplikacji Luteiny zobaczyłam na aplikatorze trochę krwi i potem przy siusianiu na papierze.Wcale nie mogłam spać.Ciagle o tym myślałam.Dzisiaj rano jak wstałam miałam problem z aplikacją luteiny.Jakby jakaś blokada.Pierwszy raz tak miałam.Jestem podminowana i nie wiem co mam o tym myśleć :(

Ja luteinę w poprzedniej ciąży aplikowałem ręcznie. Czytana, ze ten aplikator nie jest wskazany bo może podrażnić. Myłam dokaldnie ręce przed i palcem jak przy badaniu szyjki

Jeśli nie masz krwawienia to moja teoria jest całkiem prawdopodobna. Zwłaszcza że sama mówiłaś że tej krwi było niewiele. I masz rację, ten plastik jest twardy. Zapomniałam zapytać swojego dr do kiedy będę tą Luteine brała [emoji848]

W porzedniej ciąży kazał mi odstawić e drugim trymestrze, ale nie pamietam kiedy. Sam Ci powie [emoji846]

Wiecie co dziewczyny mam przeczucie ze u mnie nie dzieje sie dobrze. Od 2 dni nie mam zadnych mdlosci i piersi zrobily sie mniejsze i juz nie bolą. A na dodatek zrobilam test ciazowy rano i kreska byla bledsza niz 2 tyg temu..a od wczoraj jeszcze te plamienie ehh... aby do 13 jakos wytrzymac (chociaż tez swoje tam bede musiala odczekac)..

Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki [emoji110]

reklama
Do góry