reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Czyli bierzesz Glucophage? Ja też biorę, ale niektórzy kategorycznie każą odstawić. Mam końcówkę 8tc. Jeśli bierzemy metformine glukoza powinna być w normie? Proszę daj znac jak bedziesz miala wynik.

Biore Siofor 3x850 i się dziś podłamałam.
Wyniki krzywej takie:
Na czczo 99
Po godzinie 200
Po dwóch 175, czyli do bani.
Umówiłam się na wtorek na konsultacje online do diabetologa

Przybiło mnie to jakos i się boje czy z dzieckiem będzie wszytsko ok.
Teraz przynajmniej wiem skąd to moje dupne samopoczucie

Hej dziewczyny .U mnie też dzisiaj noc masakryczna.Wczoraj przy aplikacji Luteiny zobaczyłam na aplikatorze trochę krwi i potem przy siusianiu na papierze.Wcale nie mogłam spać.Ciagle o tym myślałam.Dzisiaj rano jak wstałam miałam problem z aplikacją luteiny.Jakby jakaś blokada.Pierwszy raz tak miałam.Jestem podminowana i nie wiem co mam o tym myśleć :(

Ja luteinę w poprzedniej ciąży aplikowałem ręcznie. Czytana, ze ten aplikator nie jest wskazany bo może podrażnić. Myłam dokaldnie ręce przed i palcem jak przy badaniu szyjki

Jeśli nie masz krwawienia to moja teoria jest całkiem prawdopodobna. Zwłaszcza że sama mówiłaś że tej krwi było niewiele. I masz rację, ten plastik jest twardy. Zapomniałam zapytać swojego dr do kiedy będę tą Luteine brała [emoji848]

W porzedniej ciąży kazał mi odstawić e drugim trymestrze, ale nie pamietam kiedy. Sam Ci powie [emoji846]

Wiecie co dziewczyny mam przeczucie ze u mnie nie dzieje sie dobrze. Od 2 dni nie mam zadnych mdlosci i piersi zrobily sie mniejsze i juz nie bolą. A na dodatek zrobilam test ciazowy rano i kreska byla bledsza niz 2 tyg temu..a od wczoraj jeszcze te plamienie ehh... aby do 13 jakos wytrzymac (chociaż tez swoje tam bede musiala odczekac)..

Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki [emoji110]

reklama
Do góry