GratulacjeJest serduszko! Wyniki idealne, tylko progesteron trochę trzeba podnieść żeby był idealny. Dziewczyny ale się cieszę![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeJest serduszko! Wyniki idealne, tylko progesteron trochę trzeba podnieść żeby był idealny. Dziewczyny ale się cieszę![]()
Który będzie tydzień u Ciebie?Gratuluje dziś wizytującym bijących serduszek. Sama czekam z utęsknieniem na poniedziałek gdy zobaczymy co u naszego szkraba
Czyli bierzesz Glucophage? Ja też biorę, ale niektórzy kategorycznie każą odstawić. Mam końcówkę 8tc. Jeśli bierzemy metformine glukoza powinna być w normie? Proszę daj znac jak bedziesz miala wynik.
Hej dziewczyny .U mnie też dzisiaj noc masakryczna.Wczoraj przy aplikacji Luteiny zobaczyłam na aplikatorze trochę krwi i potem przy siusianiu na papierze.Wcale nie mogłam spać.Ciagle o tym myślałam.Dzisiaj rano jak wstałam miałam problem z aplikacją luteiny.Jakby jakaś blokada.Pierwszy raz tak miałam.Jestem podminowana i nie wiem co mam o tym myśleć![]()
Jeśli nie masz krwawienia to moja teoria jest całkiem prawdopodobna. Zwłaszcza że sama mówiłaś że tej krwi było niewiele. I masz rację, ten plastik jest twardy. Zapomniałam zapytać swojego dr do kiedy będę tą Luteine brała [emoji848]
Wiecie co dziewczyny mam przeczucie ze u mnie nie dzieje sie dobrze. Od 2 dni nie mam zadnych mdlosci i piersi zrobily sie mniejsze i juz nie bolą. A na dodatek zrobilam test ciazowy rano i kreska byla bledsza niz 2 tyg temu..a od wczoraj jeszcze te plamienie ehh... aby do 13 jakos wytrzymac (chociaż tez swoje tam bede musiala odczekac)..
No moj doktor to jakiś przeczulony ale wynik 92 na czczo po mimo ze to norma to jakiś super nie jest. Ja musiałam uważać z jedzeniem
Pewnie jak zwykle tylko w sadło zostanie a cyckow jak nie było tak nie będzie.
U mnie dziś gulasz z żołądków kurzecych, ziemniaki i ogórki po meksykańsku [emoji39]