GratulacjeJest serduszko! Wyniki idealne, tylko progesteron trochę trzeba podnieść żeby był idealny. Dziewczyny ale się cieszę
reklama
Ewarut
Fanka BB :)
Który będzie tydzień u Ciebie?Gratuluje dziś wizytującym bijących serduszek. Sama czekam z utęsknieniem na poniedziałek gdy zobaczymy co u naszego szkraba
ForgetMeeNot
Czyli bierzesz Glucophage? Ja też biorę, ale niektórzy kategorycznie każą odstawić. Mam końcówkę 8tc. Jeśli bierzemy metformine glukoza powinna być w normie? Proszę daj znac jak bedziesz miala wynik.
Biore Siofor 3x850 i się dziś podłamałam.
Wyniki krzywej takie:
Na czczo 99
Po godzinie 200
Po dwóch 175, czyli do bani.
Umówiłam się na wtorek na konsultacje online do diabetologa
Przybiło mnie to jakos i się boje czy z dzieckiem będzie wszytsko ok.
Teraz przynajmniej wiem skąd to moje dupne samopoczucie
ForgetMeeNot
Hej dziewczyny .U mnie też dzisiaj noc masakryczna.Wczoraj przy aplikacji Luteiny zobaczyłam na aplikatorze trochę krwi i potem przy siusianiu na papierze.Wcale nie mogłam spać.Ciagle o tym myślałam.Dzisiaj rano jak wstałam miałam problem z aplikacją luteiny.Jakby jakaś blokada.Pierwszy raz tak miałam.Jestem podminowana i nie wiem co mam o tym myśleć
Ja luteinę w poprzedniej ciąży aplikowałem ręcznie. Czytana, ze ten aplikator nie jest wskazany bo może podrażnić. Myłam dokaldnie ręce przed i palcem jak przy badaniu szyjki
ForgetMeeNot
Jeśli nie masz krwawienia to moja teoria jest całkiem prawdopodobna. Zwłaszcza że sama mówiłaś że tej krwi było niewiele. I masz rację, ten plastik jest twardy. Zapomniałam zapytać swojego dr do kiedy będę tą Luteine brała [emoji848]
W porzedniej ciąży kazał mi odstawić e drugim trymestrze, ale nie pamietam kiedy. Sam Ci powie [emoji846]
ForgetMeeNot
Wiecie co dziewczyny mam przeczucie ze u mnie nie dzieje sie dobrze. Od 2 dni nie mam zadnych mdlosci i piersi zrobily sie mniejsze i juz nie bolą. A na dodatek zrobilam test ciazowy rano i kreska byla bledsza niz 2 tyg temu..a od wczoraj jeszcze te plamienie ehh... aby do 13 jakos wytrzymac (chociaż tez swoje tam bede musiala odczekac)..
Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki [emoji110]
ForgetMeeNot
No moj doktor to jakiś przeczulony ale wynik 92 na czczo po mimo ze to norma to jakiś super nie jest. Ja musiałam uważać z jedzeniem
Mi przy wyniku 98 podczas starań kazał robić krzywa i teraz przy 95 ponownie. I dzisiaj wyszły mi kwiatki.[emoji25][emoji25][emoji25] po godzinę cukier 200[emoji22][emoji22]
ForgetMeeNot
Pewnie jak zwykle tylko w sadło zostanie a cyckow jak nie było tak nie będzie.
Mi w porzeniej ciąży szli w cycki. W tej niestety nie
reklama
ForgetMeeNot
U mnie dziś gulasz z żołądków kurzecych, ziemniaki i ogórki po meksykańsku [emoji39]
Mój mąż by Cię ozłocili za taki obiad