reklama
Ja choruję od wielu lat Przyjmuję Fostex i przed staraniami zapytałam pulmonologa co z momencie ciąży, bo są różne szkoły. Powiedział, że lek, który przyjmuję jest polecany w ciąży, a do tego gdy dusi się mama to dusi się dzieciaczek.. więc nie warto ryzykować niedotlenieniem.. ale najlepiej skonsultować się ze swoim lekarzem prowadzącym.A czy choruje któraś z Was na astmę ?
Nie wiem czy mogę brać leki czy nie powinnam a do piatku nie ogarne bez, tak mnie w klatce zaciska okrutnie :/
Jutro pierwsza beta, oszaleję.. do tego od rana tak strasznie boli mnie głowa, że pomaga tylko leżenie [emoji2962]
Dzisiaj w apce 4t+1 [emoji3060]
Ostatnia edycja:
CoffeS
Fanka BB :)
Wiesz bo im chodzi o zapłodnienie a ja u mnie celuje że było to w okolicach 9, 11 lub 13. Jeśli będę liczyć od początku cyklu to nie powinno być serduszka na mojej wizycie (11.03) a jak liczę wg aplikacji to powinno być kilka dni wcześniej. Aż jestem ciekawa co z tego będzie [emoji4] najważniejsze aby wszystko było ok [emoji4]Kochana tu piszą, że 23 dni ale im chodzi od zagnieżdżenia zarodka a nie od owulacji. I to jest różnica.
Mi przed wizytami pomagały książki [emoji4] najlepiej erotyki [emoji1787][emoji48]Dziewczyny, jeszcze 2 godziny.. stresuje się meega [emoji19]
Super [emoji173] witaj i rozgość się [emoji847]Cześć dziewczyny [emoji6] czytam Was od paru dni, bardzo mocno gratuluję Wam [emoji4]... W poniedziałek u mnie 2 kreski, @ powinna przyjść wczoraj, a dziś beta 452,96...
Trzymam mocno kciuki [emoji110] odzywaj się i dawaj znać [emoji3059]Witajcie dziewczyny, ja będę w sobotę albo w niedziele robić test, robiłam 2 dni temu nic nie wyszło a @ powinna być już 3 dni temu więc jest iskierka nadzieji
Mi aplikacja też pokazuje 4+3 Ale moja beta jest dużo niższaDokładnie. Musimy się tu nawzajem wspierać a nie rzucać z pazurami. Wiadomo, że każda będzie miała lepsze i gorsze dni a w związku z tym różne nastroje ale jakoś może damy radę.
Moja apka pokazuje 4+3 Odebrałam dziś wynik beta 4486,43 a przedwczoraj było 1744,22 więc myślę że w normie bardziej martwi mnie progesteron- 16,8. Wzrósł ale niewiele. Dziewczyny doradźcie proszę czy wstrzymać się do poniedziałkowej wizyty czy spróbować kupić Duphaston jutro i zacząć go brać sama?
W poniedziałek: 124,80 a dziś 329,80
Paraply
Może masz inne normy w labo albo inne jednostki?Mi aplikacja też pokazuje 4+3 Ale moja beta jest dużo niższa [emoji848]
U mnie normy są bardzo szerokie
sandyy
Ja mam jeszcze mniej, bo dzis 5+0, a w sobote beta byla okolo 50Mi aplikacja też pokazuje 4+3 Ale moja beta jest dużo niższa [emoji848]
ForgetMeeNot
Na mamach na pazdziernik to się dzieje nie są takie miłe, a wręcz już drapią się pazurkami, przykre to jak nie sznuja czyiś porażek i gorszych dni.
Serio? To przykre. Hormony ciążowe same w sobie potrafią dać popalić, wiec po co sobie dokładać
ForgetMeeNot
Dziewczyny, jeszcze 2 godziny.. stresuje się meega [emoji19]
Kciuki [emoji110][emoji110] będzie dobrze
ForgetMeeNot
Dokładnie. Musimy się tu nawzajem wspierać a nie rzucać z pazurami. Wiadomo, że każda będzie miała lepsze i gorsze dni a w związku z tym różne nastroje ale jakoś może damy radę.
Moja apka pokazuje 4+3 Odebrałam dziś wynik beta 4486,43 a przedwczoraj było 1744,22 więc myślę że w normie bardziej martwi mnie progesteron- 16,8. Wzrósł ale niewiele. Dziewczyny doradźcie proszę czy wstrzymać się do poniedziałkowej wizyty czy spróbować kupić Duphaston jutro i zacząć go brać sama?
A może przekręć do gina. [emoji846]
reklama
ForgetMeeNot
Betę zrobilam.tylko niestety w dwóch różnych labolatoriach i są różne normy więc nie mogę tak jednoznacznie określić czy wyszła ok.Wydaje mi się że beta ok.gina swojego mam dopiero 10 marca.progesteronu nie robiłam.biore luteinę i acard od początku.tak mi lekarz kazał.
To jak bierzesz luteinę to progesteron wyjdzie niemiarodajny. Luteina wpływa na poziom progesteronu. Duphaston jest syntetycznym progesteronem i nie wpływa na wynik prog w krwi