reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Cześć dziewczyny, można dołączyć?
Wg ostatniej miesiączki (31.01) wyglada na to że bedę listowadową mamą :)
Mam 30 Lat, 3 cykl starań, w sobotę (30dc) robilam test i wyszedł negatywny(chociaż jak teraz myślę to wydawało mi się że coś przebija pod kątem, ale byłam pewna że to moja wyobraźnia (pragnienie bycia mamą, no cóż, same wiecie ), no i genralnie byłam pewna że cykl stracony, @ się pojawi, i tyle z tego będzie. Przyjechali znajomi, wypiliśmy parę drinków, w niedzielę czekałam na @ bo już zaczynał brzuch boleć powoli. W poniedziałek zrobiłam test - bardzo blada krecha :O , poszłam we wtorek na betę, wynik 70.3, jutro zrobię powtórkę:)
Teraz siedzę i sie zamartwiam.
No i tak to u mnie wygląda :)
W piatek mam gina, wiem że jeszcze nic nie zobaczy, ale że mam wizytę umówioną to już pójdę, pierwsza ciąża, nie ogarniam [emoji85]

Gratuluje i witaj wśród nas [emoji7][emoji7]
Nie zamartwiaj się na zapas.

reklama
A czy choruje któraś z Was na astmę ?
Nie wiem czy mogę brać leki czy nie powinnam :( a do piatku nie ogarne bez, tak mnie w klatce zaciska okrutnie :/

Co to za aplikacja? :)

A pregna start jeszcze nadaje się na branie w ciąży? Kupiłam ostatnio kilka opakowan.

Bardzo mi się podoba jak tak miło każdą nowa mamę witacie, rzadko się to spotyka na wątkach [emoji3526]
Preglife [emoji4] bardzo fajna apka [emoji106] używałam jej też w 1 ciąży. Na dalszym etapie daje fajne powiadomienia [emoji4]
Cieszymy się z każdego dzieciątka na forum [emoji173] i super że jest nas coraz więcej [emoji173]
Mi apka mowi 4+6 [emoji3526]
Też masz skurcze podbrzusza?
U mnie co jakiś czas czuje jakbym miała dostać @ to takie pobolewanie jest. Ale podobno to więzadła działają i stąd to uczucie [emoji4] pamiętam że w pierwszej ciąży też mnie tak pobolewał i dostałam chyba od lekarki jakieś czopki do środka. Zobaczymy tym razem [emoji4]

reklama
Co to za aplikacja? :)

A pregna start jeszcze nadaje się na branie w ciąży? Kupiłam ostatnio kilka opakowan.

Bardzo mi się podoba jak tak miło każdą nowa mamę witacie, rzadko się to spotyka na wątkach [emoji3526]
Na mamach na pazdziernik to się dzieje nie są takie miłe, a wręcz już drapią się pazurkami, przykre to jak nie sznuja czyiś porażek i gorszych dni.

Do góry