reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
A ja mam pytanie czy pracujecie? Na jakich stanowiskach? I kiedy planujecie iść na L4?

Mi właśnie skończył się macierzyński, jestem na urlopie do końca marca. W poprzedniej ciąży pracowałam do 25 tygodnia, do momentu koedy trafiłam do szpitala na dwa tygodnie na patologie ciąży. Szyjka nagle mi się skróciła i założyli mi pessar. Od tego czasu miałam jakaś leżenia. Zobacze co tym razem powie gin. On zadecyduje.
A pracuje jako Koordynator działu sprzedaży

A ja mam pytanie czy pracujecie? Na jakich stanowiskach? I kiedy planujecie iść na L4?
Ja studiuje zaocznie a w tygodniu chodze do szkoly jezykowej. Dostalam od panstwa kursy wlasnie bo w austrii mieszkam. Czuje sie tak oslabiona i jeszcze mnie przeziebienie wzielo ze nie bylabym w stanie isc do pracy

Ja pracuje w urzędzie, przyjmuję i obsługuję petentów plus kilka innych zadań. Czuje się taka zmęczona, że już ledwo siedzę...
Pod koniec miesiąca i tak planowałam troche wolnego ze względu na ciężką operację mamy, chciałam wziąć na nią opiekę i najchętniej bym już do pracy nie wracała

Ja pracuje w urzędzie, przyjmuję i obsługuję petentów plus kilka innych zadań. Czuje się taka zmęczona, że już ledwo siedzę...
Pod koniec miesiąca i tak planowałam troche wolnego ze względu na ciężką operację mamy, chciałam wziąć na nią opiekę i najchętniej bym już do pracy nie wracała

Tak jak moja siostra i przez to wiecznie jest chora bo ciagle ktoś na nią kicha i prycha

Witam się z Wami [emoji4] wczorajszy test pokazał dwie kreski, dzisiaj zrobiłam betę i czekam niecierpliwie do 16 na wynik [emoji85] wg OM termin na 01.11 czyli urodziny męża ale test owu pozytywny był 16.02 więc wg tego termin na 08.11 [emoji4]
Ciągle boli mnie w dole brzucha i piersi okropnie [emoji2957]
Super wieści [emoji847] witaj wśród nas [emoji173]
Ja jak słyszę o tych betach to mnie krew zalewa. Tylko marnujecie pieniądze. Ja w żadnej nie robiłam. Nawet w tej co mi dzieciątko umarło.
Mnie beta uspokaja + mój lekarz woli jak mam chociaż jeden wynik bety zrobiony przed wizytą. Poza tym lubię to oczekiwanie na lekarza gdy w ręku mam wynik bety - dla mnie to taki bardziej namacalny element niż test [emoji4] ważne aby każdej było dobrze. Bez względu na to czy zrobi jeden test czy 10x bete [emoji4] także laski głowa do góry i no stres! [emoji173]

Super wieści [emoji847] witaj wśród nas [emoji173]Mnie beta uspokaja + mój lekarz woli jak mam chociaż jeden wynik bety zrobiony przed wizytą. Poza tym lubię to oczekiwanie na lekarza gdy w ręku mam wynik bety - dla mnie to taki bardziej namacalny element niż test [emoji4] ważne aby każdej było dobrze. Bez względu na to czy zrobi jeden test czy 10x bete [emoji4] także laski głowa do góry i no stres! [emoji173]
Jasne, ja tylko wyraziłam swoje zdanie, nie miałam zamiaru nikogu tym urazić.

reklama
Do góry