reklama
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
A ja mam pytanie czy pracujecie? Na jakich stanowiskach? I kiedy planujecie iść na L4?
Mi właśnie skończył się macierzyński, jestem na urlopie do końca marca. W poprzedniej ciąży pracowałam do 25 tygodnia, do momentu koedy trafiłam do szpitala na dwa tygodnie na patologie ciąży. Szyjka nagle mi się skróciła i założyli mi pessar. Od tego czasu miałam jakaś leżenia. Zobacze co tym razem powie gin. On zadecyduje.
A pracuje jako Koordynator działu sprzedaży
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja na 11.11 ale tez raczej cesarka wiec wczesniejTylko, że ja będę miała cesarkę więc dzidzi będzie ze mną gdzieś tak 22-23.10
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja studiuje zaocznie a w tygodniu chodze do szkoly jezykowej. Dostalam od panstwa kursy wlasnie bo w austrii mieszkam. Czuje sie tak oslabiona i jeszcze mnie przeziebienie wzielo ze nie bylabym w stanie isc do pracyA ja mam pytanie czy pracujecie? Na jakich stanowiskach? I kiedy planujecie iść na L4?
L
Lebkuchen_mum
Gość
U mnie jeszcze z wczoraj golabki bez zawijania a z racji choroby nazeczony robi rosolekCo gotujecie? U mnie gulaszowa.
Ja pracuje w urzędzie, przyjmuję i obsługuję petentów plus kilka innych zadań. Czuje się taka zmęczona, że już ledwo siedzę...
Pod koniec miesiąca i tak planowałam troche wolnego ze względu na ciężką operację mamy, chciałam wziąć na nią opiekę i najchętniej bym już do pracy nie wracała
Pod koniec miesiąca i tak planowałam troche wolnego ze względu na ciężką operację mamy, chciałam wziąć na nią opiekę i najchętniej bym już do pracy nie wracała
ForgetMeeNot
Ja pracuje w urzędzie, przyjmuję i obsługuję petentów plus kilka innych zadań. Czuje się taka zmęczona, że już ledwo siedzę...
Tak jak moja siostra i przez to wiecznie jest chora bo ciagle ktoś na nią kicha i prycha
CoffeS
Super wieści [emoji847] witaj wśród nas [emoji173]Witam się z Wami [emoji4] wczorajszy test pokazał dwie kreski, dzisiaj zrobiłam betę i czekam niecierpliwie do 16 na wynik [emoji85] wg OM termin na 01.11 czyli urodziny męża ale test owu pozytywny był 16.02 więc wg tego termin na 08.11 [emoji4]
Ciągle boli mnie w dole brzucha i piersi okropnie [emoji2957]
Mnie beta uspokaja + mój lekarz woli jak mam chociaż jeden wynik bety zrobiony przed wizytą. Poza tym lubię to oczekiwanie na lekarza gdy w ręku mam wynik bety - dla mnie to taki bardziej namacalny element niż test [emoji4] ważne aby każdej było dobrze. Bez względu na to czy zrobi jeden test czy 10x bete [emoji4] także laski głowa do góry i no stres! [emoji173]Ja jak słyszę o tych betach to mnie krew zalewa. Tylko marnujecie pieniądze. Ja w żadnej nie robiłam. Nawet w tej co mi dzieciątko umarło.
Ewarut
Jasne, ja tylko wyraziłam swoje zdanie, nie miałam zamiaru nikogu tym urazić.Super wieści [emoji847] witaj wśród nas [emoji173]Mnie beta uspokaja + mój lekarz woli jak mam chociaż jeden wynik bety zrobiony przed wizytą. Poza tym lubię to oczekiwanie na lekarza gdy w ręku mam wynik bety - dla mnie to taki bardziej namacalny element niż test [emoji4] ważne aby każdej było dobrze. Bez względu na to czy zrobi jeden test czy 10x bete [emoji4] także laski głowa do góry i no stres! [emoji173]
reklama
Ewarut
Ja jestem na wychowawczym i teraz będę przechodziła na l4.A ja mam pytanie czy pracujecie? Na jakich stanowiskach? I kiedy planujecie iść na L4?