Robiłaś już betę? Umówiłaś się do gin?Mi wychodzi termin na 3.11 i też mój mąż ma 1.11 urodziny
Trochę smutna data jak na urodziny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłaś już betę? Umówiłaś się do gin?Mi wychodzi termin na 3.11 i też mój mąż ma 1.11 urodziny
Hehe Tak wyszłoRobiłaś już betę? Umówiłaś się do gin?
Trochę smutna data jak na urodziny
Ja jak słyszę o tych betach to mnie krew zalewa. Tylko marnujecie pieniądze. Ja w żadnej nie robiłam. Nawet w tej co mi dzieciątko umarło.Dziewczyny powiedzcie mi czy jest sens robić jeszcze betę skoro w terminie miesiączki robiłam 3 razy i przyrosty były ok
44—83—210
Najchętniej to podloczylabym sue do usg lub zakupiła jakiś test z oznaczeniem bHCG na zasadzie glukometru [emoji23][emoji23][emoji23]szkoda, ze nikt tego jeszcze nie wynalazł [emoji16]
Nie rozumiem, domowego testu ciazowego też nie robiłaś?Ja jak słyszę o tych betach to mnie krew zalewa. Tylko marnujecie pieniądze. Ja w żadnej nie robiłam. Nawet w tej co mi dzieciątko umarło.
Robiłam nawet dwa. Ale u mnie podstawa jest wizyta u lekarza. Ja już kiedyś wierzyłam z mężem w cyferki i chcieli nam wmówić bezpłodność bo cyferki tak pokazują. I co?dwoje zdrowych dzieci, trzecie w drodze. Nawet mój lekarz twierdzi, że to strata pieniędzy i tylko stresujecie się.Nie rozumiem, domowego testu ciazowego też nie robiłaś?
Dla niektórych wiadomość o ciąży to cud, dlatego sprawdxaja na wszystkie możliwe sposoby czy jest ok.
Strasznie nie lubię takiego podejścia...[emoji2356] niech każda robi to co uważa za słuszne dla siebie
A przecież ja nikomu nie bronię tylko wyraziłam swoje zdanie na ten temat-chyba mogę??Nie rozumiem, domowego testu ciazowego też nie robiłaś?
Dla niektórych wiadomość o ciąży to cud, dlatego sprawdxaja na wszystkie możliwe sposoby czy jest ok.
Strasznie nie lubię takiego podejścia...[emoji2356] niech każda robi to co uważa za słuszne dla siebie
No to dla mnie beta jest testem ciążowym tylko z krwiRobiłam nawet dwa. Ale u mnie podstawa jest wizyta u lekarza. Ja już kiedyś wierzyłam z mężem w cyferki i chcieli nam wmówić bezpłodność bo cyferki tak pokazują. I co?dwoje zdrowych dzieci, trzecie w drodze. Nawet mój lekarz twierdzi, że to strata pieniędzy i tylko stresujecie się.
Rozumiem. Ja naprawdę nikomu nie bronię, nikogo nie chciałam urazić.No to dla mnie beta jest testem ciążowym tylko z krwi