reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

A ja polecam do suchej skory kosmetyki z pharmaceris A - uzywam zelu i kilku kremow i moj problem z sucha skora twarzy bardzo sie zmniejszyl :)

reklama
Jak wczoraj pisałam - nic mi nie wychodzi w ciąży 😠😠😏
Mąż zazyczyl sobie torta z kremem i brzoskwiniami więc się dzisiaj wzięłam do roboty.
Wkładając biszkopt do piekarnika przypomniało mi się (na szczęście) że nie dałam jeszcze mąki przecież (!) 😅 i ze bym upiekła same ubite białka z żółtkami i cukrem 😅😅😅😅 jakoś tam ją domieszalam. Upieklo się ale wyszła bardziej babka niż biszkopt 😒
Krem na szczęście wyszedł jeszcze w miarę, ale gdy poszłam do spiżarni po brzoskwinie (sprawdzalam wcześniej czy na pewno mamy brzoskwinie) okazało się, że to co wzięłam za puszkę z brzoskwiniami to puszka z ananasem 😒😒
Gdy już konczylam nakładać te warstwy to przyszedł mąż z komentarzem "to tort czy placek?". 😒😒 x pierdylion
Także mamy na dzisiaj tortoplacek z ananasem 😂😂😂😂😂

Kupiłam takie serum, zobaczymy 😄

Załączniki

• IMG_0446.jpg
    IMG_0446.jpg
    67,1 KB · Wyświetleń: 63
Dzień dobry :)

@Olma88 moj 2.5 latek Układa puzzle, wiec próbujcie. Moze nie 1000 elementów ale do 40 dajemy radę. Motywy trochę dziecięcego, ale zawsze cos :)

Miłej niedzieli :) Właśnie kończymy szykowac obiad. U nas dziś klasyka polskiej kuchni - ziemniaki, surówki(mizerią, marchewka z jabłkiem i kapusta czerwona) mielone i kotlety z piersi kurczaka. Mnie hest wszystko jedno bo mi i tak nie dobrze😂
Pracuje w przedszkolu z maluchami i jeden chłopiec w wieku 2,8 lat, jeszcze przed 3 rokiem życia, układał puzzle pożyczone od starszakow, ze 100 elementów. Nie wspomnę już o tym, że już poprawnie trzyma kredke i jak rysuje! Ale takie aktywności dziecko po prostu musi lubić.
@sandyy ty chyba też tak miałaś za młodu 😁

My dziś szczęściarze mamy obiad od teściów, więc pozostaje odpoczynek cały dzień.

Hej Laski. Nie było mnie trochę bo wczoraj rano musiałam być szoferem i tak wyszło zw wróciłam dopiero koło 18.00 i słuchajcie, taki ból ledzwi, który promieniuje do kości ogonowej nigdy takiego nie miałam. Ledwo chodzę, ledwo siedzę masakra. Miała tak któras? Co robić?

Hej hej :) Ja wczoraj wieczorem znowu mega mdłości i wymioty, za to ranki są wybawieniem. Mówi to typowa sowa - odkąd jestem w ciąży, wstaję 2 godz wcześniej niż zazwyczaj, wieczorami padam. Śmiesznie jest :p Włosy nadal mi się mega przetłuszczają w ciąży, też któraś tak ma/miała? Mam nadzieję, że od 2 trymestru wróci mi to do normy...

Mi też się tak mega przetluszczaja, na następny dzień to jakbym z 5 dni nie myla. Dobrze, że chociaż przestały już tak wypadac. No i twarz też tłusta zaraz po umyciu 🙄

Witam w niedziele, to zdecydowanie nie jest mój dzień, mdłości, straszny ból głowy, leżę i jestem taka rozleniwiona i nie do życia... trzyma mnie przy życiu tylko to ze wieczorem mogę jeść a mam dziś w planach dobra kolacje i mam zamiar najeść się 😂

Jak wczoraj pisałam - nic mi nie wychodzi w ciąży 😠😠😏
Mąż zazyczyl sobie torta z kremem i brzoskwiniami więc się dzisiaj wzięłam do roboty.
Wkładając biszkopt do piekarnika przypomniało mi się (na szczęście) że nie dałam jeszcze mąki przecież (!) 😅 i ze bym upiekła same ubite białka z żółtkami i cukrem 😅😅😅😅 jakoś tam ją domieszalam. Upieklo się ale wyszła bardziej babka niż biszkopt 😒
Krem na szczęście wyszedł jeszcze w miarę, ale gdy poszłam do spiżarni po brzoskwinie (sprawdzalam wcześniej czy na pewno mamy brzoskwinie) okazało się, że to co wzięłam za puszkę z brzoskwiniami to puszka z ananasem 😒😒
Gdy już konczylam nakładać te warstwy to przyszedł mąż z komentarzem "to tort czy placek?". 😒😒 x pierdylion
Także mamy na dzisiaj tortoplacek z ananasem 😂😂😂😂😂
Na pewno bardzo smaczny :)

reklama
Do góry