Hej dziewczyny
Chyba od piątku próbowałam Was nadrobić i nie dawalam rady. Dopiero teraz się udało
Wszystkim gratuluje z udanych wizyt, cieszę się razem z Wami
Solenizantkom najlepsze życzenia, troche spóźnione , ale bardzo szczere
U nas weekend minął szybko, byla piękna pogoda i z synkiem pojechałam do domku na wieś, całe dnie spędzaliśmy na dworze
dopiero co wróciliśmy do domu i zaczął mnie brzuch boleć bardzo nisko, niżej niż blizna od cc:/ taki jakby Skórcz, ale całkiem inny niż przy @. Nie wiem czy mam czego się bać??
Położyłam się jak nie przejdzie to wezmę nospe. A wizyta dopiero 05.05. I chyba mi sie zaczęła udzielać panika czy wszystko ok...
Witaminy biorę mama dha pregna plus. Ocenę maja 4.5.
I kiedyś kobiety faktycznie w ciąży tak o siebie nie dbaly jak my teraz. Tylko kiedyś byla inna mentalność. A po drugie najważniejsze coraz więcej osób ma problem z zajściem w ciążę. Sporo osób stara się o dz idzie latami wiec jak jest już w ciąży to to już dba o siebie bardzo. Poronienia zawsze były, ale osób bezdzietnych o wiele mniej....
Ja uważam ze ciąża to tylko 9 miesięcy i trzeba zwolnić, dbać o siebie i przestrzegać pewnych zasad. Często sie mówi ze tam ktoś cala ciążę palił i dziecko zdrowe... Nie jest tak do końca. Dzieci później maja problem z koncentracja nauka. Często z niska masa urodzeniowa. Nie mowie juz o innych uzywkach. Te 9 miesięcy powinniśmy się całkowicie poświęcić żeby dziecko miało większe szanse urodzić się zdrowe
a to dzieciątko będzie całym naszym światem.