reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Tak ostatnio prawie 2tys i to nie wszystko wystarczy do 16. Ale mówiła że już później nie będzie aż tyle. To moje drugie podejście było i od samego początku zostawiamy w aptekach majątek. Ale jak ma pomóc to nie ma co żałować. [emoji6]
A Tobie musi coś dołożyć żeby tych plamień je było. Wierzę że będzie dobrze [emoji8]
Wiem że w naszym przypadku 3-4 tys. W tą czy tamta nie robi już różnicy. A jak się uda to człowiek pieniądze spod ziemi wyciągnie. U nas pierwsze podejście. A gdzie się leczycie?

reklama
W Lublinie w Klinice Provivo a transfer miałam w Ovum. Pierwsze podejście wydaje mi się że miałam Odrazu coś zrobione nie tak. Bo strasznie mnie bolało i miałam odrazu skurcze. A teraz przy drugim to nawet nic mnie nie bolało i się udało [emoji847][emoji846]
Ja też mam skurcze. A obydwa podejścia miałaś na świeżo po punkcji czy crio?

Dobry wieczór 😊 mi w tym roku zmiana kodu 3 z przodu 🤣 czyli 30 na karku 🙈
Jeju dobrze wiedzieć że nie tylko ja mam taki apetyt i wiecznie głodna chodzę 😁 w pierwszej ciąży na początku było mi cały czas niedobrze po każdym posiłku - jedynie po pomidorach dobrze się czułam i praktycznie tylko to jadłam. A teraz to jak odkurzacz 🤣

reklama
Witam się z rana[emoji4] dziś wizyta bo na pierwszą wybrałam się za wcześnie i ledwo co było widać. Ale najpierw syna muszę do zerówki zaprowadzić [emoji846] Ale mam stresa[emoji50]
Dzień dobry 😁
Trzymam mocno kciukensy ✊✊✊ daj znać po wizycie. Ja mam pierwszą wizytę 18.03 więc powinno być ładnie widać wtedy będzie 6t6d.
Udanego dnia wszystkim ❤

Do góry