reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Super, że wizyty udane.
Ja tez w stresie 4 mce temu stracilam dzieciatko.
Juz mam nerwy czy wszystko ok. Jutro beta i zobaczymy jak przysrasta.

Super, że wizyty udane.
Ja tez w stresie 4 mce temu stracilam dzieciatko.
Juz mam nerwy czy wszystko ok. Jutro beta i zobaczymy jak przysrasta.
Ja w 4 cyklu po łyżeczkowaniu zaszłam i ciąże przeszłam super bez problemów. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie. Tobie też tego życzę i każdej z Was.

Mnie akurat jajniki nie, ale czuje takie lekkie pobolewanie w podbrzuszu. Z tego co pamiętam to w pierwszej ciąży też tak miałam. Za to w dzień owulacji tak mnie bolał jajnik że miałam problem z chodzeniem, ale powodem może być fakt iż odstawiłam tabletki anty więc organizm wyposzczony dostał szansę.

Mnie akurat jajniki nie, ale czuje takie lekkie pobolewanie w podbrzuszu. Z tego co pamiętam to w pierwszej ciąży też tak miałam. Za to w dzień owulacji tak mnie bolał jajnik że miałam problem z chodzeniem, ale powodem może być fakt iż odstawiłam tabletki anty więc organizm wyposzczony dostał szansę.
Mnie w każdej pobolewał, ale w tej to chyba najbardziej.

Dziewczyny, też Was tak bolą jajniki? U mnie jest masakra dziś.
Mnie strasznie bolały jajniki i cale podbrzusze już ponad tydzień przed spodziewana miesiączka... do tego zaczęłam mieć bardzo duże parcie na pecherz i byłam przekonana że to zapalenie pęcherza... przez tydzień brałam urofuragine ale objawy nie przeszły. Głupia nie pomyślałam wtedy że to może być ciąża. Wszystko przeszło samo jakieś 5 dni temu

Mnie strasznie bolały jajniki i cale podbrzusze już ponad tydzień przed spodziewana miesiączka... do tego zaczęłam mieć bardzo duże parcie na pecherz i byłam przekonana że to zapalenie pęcherza... przez tydzień brałam urofuragine ale objawy nie przeszły. Głupia nie pomyślałam wtedy że to może być ciąża. Wszystko przeszło samo jakieś 5 dni temu
Dobrze, że przeszło. U mnie dopiero 5+2 więc wiem, że mają prawo boleć.

reklama
Do góry