reklama
sandyy
Fanka BB :)
Oby[emoji123][emoji7]-_- najgorzej :/
Dużo cytrynek i pójdzie cholerstwo sobie w końcu [emoji173]
sandyy
No i pieknie[emoji7] gratulacje!!!Jest ciąża [emoji173][emoji173] lekarz nic jeszcze nie mierzył bo za wcześnie ale jest pęcherzyk i zarodek następna wizyta 21.03 [emoji173] dostałam skierowanie na badania [emoji4]
Boże jakie to były emocje... poplakalam się lekarzowi w gabinecie [emoji85] masakra hihi Zobacz załącznik 1087842
ForgetMeeNot
Jest ciąża [emoji173][emoji173] lekarz nic jeszcze nie mierzył bo za wcześnie ale jest pęcherzyk i zarodek następna wizyta 21.03 [emoji173] dostałam skierowanie na badania [emoji4]
Boże jakie to były emocje... poplakalam się lekarzowi w gabinecie [emoji85] masakra hihi Zobacz załącznik 1087842
Cudowne wiadomości [emoji173]️[emoji173]️ i cudowna kropeczka [emoji173]️[emoji173]️[emoji1348][emoji1348][emoji1348]
CoffeS
Mnie strasznie wkurza jak ktoś komentuje że tak szybko poszłam na l4 (w 1 ciąży w 8tc). Miałam pracę fizyczną a dodatkowo dużo stresu - mój kierownik sam kazał mi iść na l4 bo nie był w stanie dac mi lżejszego stanowiska. Poza tym dość się napatrzyłam jak kobiety poroniły bo chciały pracować jak najdłużej. Ok ale nie przy pracy fizycznej [emoji85] teraz idę na l4 od razu po macierzyńskim i zaległym urlopie. I nie mam zamiaru nikogo słuchać. Nawet docinek teściowej że ona do końca pracowała..taaMnie też boli podbrzusze, piersi bardzo [emoji849] i czuje się zmęczona mega, zaczynam się irytować w pracy. Jeszcze dziś komentarz mojej mamy na to, że w czerwcu to już na pewno nie będę pracować- "ciąża to nie choroba "
Taa urlop [emoji1787][emoji1787][emoji1787] bankowo facet to wymyślił. Ja zawsze mówię mężowi że możemy się zamienić - ja wrócę do pracy a on w domu z dzieckiem [emoji1787] od razu mówi że nie ma takiej opcji, bo mógłby wtedy od razu osiwieć i zejść na zawał [emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23] ostatnio właśnie się zastanawiałam kto wymyślił nazwę urlop macierzyński. Na bank jakiś facet
Super [emoji3059] to teraz proszę już się nie stresować [emoji173] zazdroszczę Ci tej wizyty [emoji4] do mojej jeszcze tydzień [emoji85]Jest ciąża [emoji173][emoji173] lekarz nic jeszcze nie mierzył bo za wcześnie ale jest pęcherzyk i zarodek następna wizyta 21.03 [emoji173] dostałam skierowanie na badania [emoji4]
Paraply
Wklejam niżej zdjęcie. Jakieś strasznie duże te wartości u mnie.Możliwe, a jakie miałaś normy w labie ?
Stresuję się piątkową wizytą [emoji85] wiem że nic nie będzie widać ale się stresuje [emoji85]
Nie dziwie się, że się stresujesz. Ja już się stresuję a wizytę mam dopiero w poniedziałek.
Paraply
Ja z kolei mam prace biurowa ale bardzo stresującą do tego atmosfera okropna więc nie mam zamiaru siedzieć i się stresować.Mnie strasznie wkurza jak ktoś komentuje że tak szybko poszłam na l4 (w 1 ciąży w 8tc). Miałam pracę fizyczną a dodatkowo dużo stresu - mój kierownik sam kazał mi iść na l4 bo nie był w stanie dac mi lżejszego stanowiska. Poza tym dość się napatrzyłam jak kobiety poroniły bo chciały pracować jak najdłużej. Ok ale nie przy pracy fizycznej [emoji85] teraz idę na l4 od razu po macierzyńskim i zaległym urlopie. I nie mam zamiaru nikogo słuchać. Nawet docinek teściowej że ona do końca pracowała..taaTaa urlop [emoji1787][emoji1787][emoji1787] bankowo facet to wymyślił. Ja zawsze mówię mężowi że możemy się zamienić - ja wrócę do pracy a on w domu z dzieckiem [emoji1787] od razu mówi że nie ma takiej opcji, bo mógłby wtedy od razu osiwieć i zejść na zawał [emoji1787]Super [emoji3059] to teraz proszę już się nie stresować [emoji173] zazdroszczę Ci tej wizyty [emoji4] do mojej jeszcze tydzień [emoji85]
zgredzus
Ja mam 4+2 wg apki, a beta 13.27 wczoraj była
Wow piękny wynik [emoji175]
Ta moja 70 słabo wygląda a apka mówi 4+6, jutro powtarzam, zobaczyny czy urosła
Asia.W.
Zaangażowana w BB
Doskonale Cię rozumie bo też pracuje fizycznie i ciężko mamy, a ja gdybym jednak była w ciąży to też od razu idę na l4 jeszcze mam dużo zaległego urlopu więc jakby co to też idę na wolneMnie strasznie wkurza jak ktoś komentuje że tak szybko poszłam na l4 (w 1 ciąży w 8tc). Miałam pracę fizyczną a dodatkowo dużo stresu - mój kierownik sam kazał mi iść na l4 bo nie był w stanie dac mi lżejszego stanowiska. Poza tym dość się napatrzyłam jak kobiety poroniły bo chciały pracować jak najdłużej. Ok ale nie przy pracy fizycznej [emoji85] teraz idę na l4 od razu po macierzyńskim i zaległym urlopie. I nie mam zamiaru nikogo słuchać. Nawet docinek teściowej że ona do końca pracowała..taaTaa urlop [emoji1787][emoji1787][emoji1787] bankowo facet to wymyślił. Ja zawsze mówię mężowi że możemy się zamienić - ja wrócę do pracy a on w domu z dzieckiem [emoji1787] od razu mówi że nie ma takiej opcji, bo mógłby wtedy od razu osiwieć i zejść na zawał [emoji1787]Super [emoji3059] to teraz proszę już się nie stresować [emoji173] zazdroszczę Ci tej wizyty [emoji4] do mojej jeszcze tydzień [emoji85]
reklama
Mimi9065
Gratulacje !!! ❤❤❤Jest ciąża ❤❤ lekarz nic jeszcze nie mierzył bo za wcześnie ale jest pęcherzyk i zarodek następna wizyta 21.03 ❤ dostałam skierowanie na badania
Boże jakie to były emocje... poplakalam się lekarzowi w gabinecie masakra hihi Zobacz załącznik 1087842