Mimi9065
Fanka BB :)
DokładnieJa też zawsze twierdziłam, że ciąża to nie choroba. Dopóki nie zaszłam niby nic takiego mi nie jest ale czuje się do kitu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DokładnieJa też zawsze twierdziłam, że ciąża to nie choroba. Dopóki nie zaszłam niby nic takiego mi nie jest ale czuje się do kitu
Kochana może u Ciebie są inne normy i inne jednostki pomiaru stąd też niższy wynik.Wow piękny wynik [emoji175]
Ta moja 70 słabo wygląda a apka mówi 4+6, jutro powtarzam, zobaczyny czy urosła
Ciaza to nie choroba, a urlop macierzynski to urlop[emoji123][emoji1787]
Kochana może u Ciebie są inne normy i inne jednostki pomiaru stąd też niższy wynik.
@ForgetMeeNot, niestety nie mam nr do mojej gin Daj znać jutro ile Ci przyrosła
Od synka sie zarazilam[emoji40]Przeziębienie?
Współczuję nie wyobrażam sobie jeszcze być chorą poza innymi objawami [emoji33]
Możliwe, a jakie miałaś normy w labie ?Kochana może u Ciebie są inne normy i inne jednostki pomiaru stąd też niższy wynik.
@ForgetMeeNot, niestety nie mam nr do mojej gin Daj znać jutro ile Ci przyrosła
Ja tez kiedys myslalam, czego te baby chca. Siedza na d przez rok i jeszcze im zle[emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23] ostatnio właśnie się zastanawiałam kto wymyślił nazwę urlop macierzyński. Na bank jakiś facet
-_- najgorzej :/Od synka sie zarazilam[emoji40]
Nie dosc, ze do kitu sie czuje to w masce po domu chodze, bo boje sie, ze znow sprzedam mu to dziadostwo...
[emoji23][emoji23][emoji23] ostatnio właśnie się zastanawiałam kto wymyślił nazwę urlop macierzyński. Na bank jakiś facet