reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Wiem. I to mnie zasmuciło. Bo jak jej powiedziałam w poprzedniej ciąży to aż skakała ze szczęścia, że znów będzie babcią. A teraz trochę żal że ta pandemia psuje tę radość. Ale będzie dobrze :) najważniejsze żeby dzdzia była zdrowa :) już mi trochę wrócił humor :)
Oby uspokoilo sie na nasze porody[emoji123][emoji7]

reklama
Dziewczyny czy wy tez cierpicie na bezsenność ja już oszaleje każdej nocy budzę się o 2.00 nie śpię do 5.00 a o 6.00 rano wstaje mój synek

Dziewczyny czy wy tez cierpicie na bezsenność ja już oszaleje każdej nocy budzę się o 2.00 nie śpię do 5.00 a o 6.00 rano wstaje mój synek
Ja nie mogę zasnąć jak wrócę z toalety.. właśnie mija pół godziny 🤷‍♀️ wcześniej nie miałam takiego problemu, bo nie musiałam wstawać na siku 🙈

Udało mi się umówić wizytę przez moje PZU ale muszę dojechać na wizytę 40km, u mnie w mieście trudno się dostać na NFZ a prywatnie zamknięte wszystko do odwołania. Wizytę mam dopiero 1 kwietnia. Wg OM będzie 6+5 mam nadzieję że zobaczę moje maleństwo 😁 trochę się boję bo wyczułam sobie w lewej piersi guzek. 3 lata temu miałam usuwany guzek z prawej piersi wtedy usunęli mi 1/4 piersi. Mam nadzieję że to nic poważnego i nie będzie miało wpływu na rozwój maleństwa.

Jaka macie temperature? Moj mąż oszalał i ciągle mierzy mi temperaturę a ja mam ciągle 37 lub więcej, ale w ciąży to normalne piszą, że powinna być wyższa niż 37, bo nizsza niż 37 toproblem może być z ciążą...
A on panikuje że to może koronawirus..ja zwariuje niedługo [emoji44][emoji44]

Ja tez mam cigle ok 37 lub 37 z kreskami. W ciąży temp jest posldwySzona [emoji846]

Tak. Mam tak samo. A jak zasnę to mie dziecko wstaje o 5:30 wiec chodze jak zombie i padam wykończona o 21:30-22. Mała zasypia o 21, także mam cała godzinę, niespełna nawet dla siebie

reklama
Udało mi się umówić wizytę przez moje PZU ale muszę dojechać na wizytę 40km, u mnie w mieście trudno się dostać na NFZ a prywatnie zamknięte wszystko do odwołania. Wizytę mam dopiero 1 kwietnia. Wg OM będzie 6+5 mam nadzieję że zobaczę moje maleństwo [emoji16] trochę się boję bo wyczułam sobie w lewej piersi guzek. 3 lata temu miałam usuwany guzek z prawej piersi wtedy usunęli mi 1/4 piersi. Mam nadzieję że to nic poważnego i nie będzie miało wpływu na rozwój maleństwa.

Teraz piersi tez przechodzą mega zmianę wiec to może dlatego. Trzymam kciuki zebu t nie było nic poważnego

Do góry