Brrrownie
Fanka BB :)
Do mnie właśnie dzwonili z recepcji, że zwolnił się termin w poniedziałek na wcześniejszą godzinę i czy pasuje mi żeby przyjść wcześniej [emoji6] ufff jak zobaczyłam, że to dzwonią z przychodni to byłam pewna, że wizyta odwołana, a tu proszę [emoji4]
Nie straszcie mnie tym odwoływaniem wizyt. Ja się jeszcze nie zapisałam, bo chce iść za 2-3 tygodnie. Się w końcu okaże, że mnie nie przyjmie i będę tak trwać w niepewności czy wogóle w ciąży jestem...
Widzisz, ja chciałam być fair i nie brać na razie zwolnienia skoro dobrze się czuje. Chciałam wziąć już zwolnienie na dłużej od początku lub połowy kwietnia ale najpierw pogadać z szefem. Zresztą chce zostawić swoje miejsce pracy uporządkowane do końca a niestety przez natłok obowiązków mam zaległości w archiwizacji. No a teraz połowa ludzi idzie na L4.
Powiem Wam, że boję się tego wirusa, tego, że w takim okresie zaszłyśmy w ciążę i że może to skutkować brakiem opieki należytej opieki nad nami.
Rozumiem podejście do pracy i sumienność. Ale z drugiej strony teraz jest wyjątkowy stan i musisz myśleć o sobie i o dzidzi