reklama
gohya
Fanka BB :)
nierozpakowane to chyba jesteśmy już tylko we dwie. ja jutro idę na ktg, zobacze co tam. objawów póki co nie mam, tylko senność i zmęczenie. u mnie 39+5Nierozpakowane są... U nas 40+1 skurcze na ktg się piszą ale akcji ni huhu. Dziś duuuuzy spadek formy u mnie, od rana mdłości i ogólne zmęczenie i rozdrażnienie... Nie lubię siebie takiej, jak u Was??
A synek miny jak miny. Ale jak szalona fryzura.
Przy karmieniu tak się zmęczę, ze fryz zawsze jest szalony
Ja tez urodzilam się z czuprynką wiec synek ma włoski po mamie
Dziewczyny trzymamy kciuki!Nierozpakowane są... U nas 40+1 skurcze na ktg się piszą ale akcji ni huhu. Dziś duuuuzy spadek formy u mnie, od rana mdłości i ogólne zmęczenie i rozdrażnienie... Nie lubię siebie takiej, jak u Was??
Juz niedługo a zmęczenie mija, po porodzie będzie o wiele lepiej
Aaaanna
Już za chwilę będziecie rozpakowane. To czekanie jest dolujace ale widok buzi maluszka rekompensuje wszystko.
nierozpakowane to chyba jesteśmy już tylko we dwie. ja jutro idę na ktg, zobacze co tam. objawów póki co nie mam, tylko senność i zmęczenie. u mnie 39+5
Michalina93
No wątek zamienia się już pogawędki o dzieciach , a te nierozpakowane niech się jeszcze cieszą brzuszkiem bo mi mega brakuje kopniaków
Aaaanna
To prawie w tym samym czasie mamy urodzone dzieciaczki my godz.22.
[emoji3][emoji3]
[emoji3][emoji3]
Również Melduje ze w niedzielę 22 listopada o godzinie 21:48 urodziłam mojego synka. KACPER 51cm, 2980g 9 punktów. Poród SN przyspieszany od 5 cm oksytocyna bo okazało się że wody wypłynęły już zielone. Urodzony w 41+3. [emoji3590][emoji170]
Zobacz załącznik 1205843
Zobacz załącznik 1205845
Aaaanna
Gratulacje śliczny chłopczyk. Jesteście jeszcze w szpitalu?
Również Melduje ze w niedzielę 22 listopada o godzinie 21:48 urodziłam mojego synka. KACPER 51cm, 2980g 9 punktów. Poród SN przyspieszany od 5 cm oksytocyna bo okazało się że wody wypłynęły już zielone. Urodzony w 41+3. [emoji3590][emoji170]
Zobacz załącznik 1205843
Zobacz załącznik 1205845
GratulacjeRównież Melduje ze w niedzielę 22 listopada o godzinie 21:48 urodziłam mojego synka. KACPER 51cm, 2980g 9 punktów. Poród SN przyspieszany od 5 cm oksytocyna bo okazało się że wody wypłynęły już zielone. Urodzony w 41+3.
Zobacz załącznik 1205843
Zobacz załącznik 1205845
reklama
Tylko my dwie?? Serio?? No pięknie daj znać po ktg... U mnie wszystko do porodu jakby gotowe, termin minął, rozwarcie jest, szyjka skrócona, czop odszedł, skurcze na ktg są... Tylko akcji braknierozpakowane to chyba jesteśmy już tylko we dwie. ja jutro idę na ktg, zobacze co tam. objawów póki co nie mam, tylko senność i zmęczenie. u mnie 39+5