Ja też jeszcze w dwupaku. U mnie dopiero 39+2 i na razie nie czuję, żeby coś się działo, nie zdziwię się jak córcia będzie grudniowa.Tylko my dwie?? Serio?? No pięknie daj znać po ktg... U mnie wszystko do porodu jakby gotowe, termin minął, rozwarcie jest, szyjka skrócona, czop odszedł, skurcze na ktg są... Tylko akcji brak
reklama
gohya
Fanka BB :)
Dobrze, że jeszcze ktoś czeka. Jakoś tak raźniejJa też jeszcze w dwupaku. U mnie dopiero 39+2 i na razie nie czuję, żeby coś się działo, nie zdziwię się jak córcia będzie grudniowa.
gohya
na ktg tylko 1 skurcz miałam sie w piatek zgłosić, że mam cukrzyce, to lekarz kazał iść juz do szpitala. ale dzis w szpitalu mi inny lekarz powiedział, że watpi, że mnie przyjmą, raczej dopiero 10 dni po terminie wywołują, jak cukrzyca na diecieTylko my dwie?? Serio?? No pięknie daj znać po ktg... U mnie wszystko do porodu jakby gotowe, termin minął, rozwarcie jest, szyjka skrócona, czop odszedł, skurcze na ktg są... Tylko akcji brak
Gratulacje ja także urodziłam w niedzielę tylko chwilę wcześniej. Tez miałam podana okcytocyne bo ponad 12h od tego jak mi zaczęły odchodzić wody tylko 2cm i słabe nieregularne skurczeRównież Melduje ze w niedzielę 22 listopada o godzinie 21:48 urodziłam mojego synka. KACPER 51cm, 2980g 9 punktów. Poród SN przyspieszany od 5 cm oksytocyna bo okazało się że wody wypłynęły już zielone. Urodzony w 41+3. ❤
Zobacz załącznik 1205843
Zobacz załącznik 1205845
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Gratulacje dla rozpakowanych mam zdrówka dużo ❤ i dla nie rozpakowanych duzo cierpliwości i siły my kończymy dzis 2 tygodnie
Michalina93
Jak tam maluszek z waga ? Fajnie tyje ? U nas wczoraj dwa tygodnieGratulacje dla rozpakowanych mam zdrówka dużo ❤ i dla nie rozpakowanych duzo cierpliwości i siły my kończymy dzis 2 tygodnie Zobacz załącznik 1206173
Załączniki
Paulina2711
Zaangażowana w BB
No tak około 200g na tydzień przybiera. A u Ciebie jak ? Tylko że ja karmię mm bo swojego pokarmu mam za mało i mała się nie najada denerwuje się i płacze. Zauważyłam ostatnio że straszne gazy ma. Czy jak karmi się mm to przepaja się czy raczej nie ?Jak tam maluszek z waga ? Fajnie tyje ? U nas wczoraj dwa tygodnie
Michalina93
Mój się urodził z waga 2930 , na wyjście ze szpitala miał 2730 , a dziś ważył 3100 ja karmie tylko piersią wiec nie pomogęNo tak około 200g na tydzień przybiera. A u Ciebie jak ? Tylko że ja karmię mm bo swojego pokarmu mam za mało i mała się nie najada denerwuje się i płacze. Zauważyłam ostatnio że straszne gazy ma. Czy jak karmi się mm to przepaja się czy raczej nie ?
reklama
Laktator i musisz odciągnąć mleko do uczucia ulgi. Nie odciągaj więcej żeby nie przyzwyczajać piersi.Dziewczyny ratunku. Mam jakiś koszmarny nawal. Mała się przystawka często a ja zamiast piersi mam dwa głazy. Do tego ból i gorąco. Co robić? Cała noc przed nami