reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Hej! Wczoraj miałam krzywą cukrową, wynik niby mieści się w normie, ale zastanawiam się czemu wartość po 2h jest wyższa niż po 1h, czy któraś z Was też tak miała i lekarz odniósł się do tego? Moje wartości:
Na czczo : 88mg/dl
Po 1h : 100 mg/dl
Po 2h : 148 mg/dl
Też tak miałam i mnie to zastanawiało, ale lekarz powiedział, że jest bardzo dobrze, więc nie drążyłam tematu 😉

Hej! Ja wczoraj miałam wizytę, w sumie wszystko ok, tylko zastanawiam się, bo moja Mała jest ułożona pośladkowo póki co. Jak są ułożone Wasze maleństwa? W sumie jest jeszcze czas na zmianę pozycji, ale chyba bym się wcale nie pogniewała jakby się okazała planowana cesarka... 😂🤔

Hej! Ja wczoraj miałam wizytę, w sumie wszystko ok, tylko zastanawiam się, bo moja Mała jest ułożona pośladkowo póki co. Jak są ułożone Wasze maleństwa? W sumie jest jeszcze czas na zmianę pozycji, ale chyba bym się wcale nie pogniewała jakby się okazała planowana cesarka... 😂🤔
Mój to skacze tak po brzuchu że na pewno co chwilę jest w innej pozycji. A leży ze mną dziewczyna w 38tc której maluch był ułożony posladkowo i miała zaplanowane CC a dzidzia się teraz odwróciła główką w dół ;)

Jak ja słyszę te maluszki płaczące tu to już chce mojego mieć przy sobie 🤗🥰

Screenshot_2020-08-21-13-45-39-46.jpg

Takie coś znalazłam odnosnie porodów rodzinnych.

Zobacz załącznik 1166055

Takie coś znalazłam odnosnie porodów rodzinnych.
No to powiem Ci, ze u nas kolega zadzwonił do szpitala, ze ma prawo uczestniczyć w porodzie i że działają wbrew prawom pacjenta, to mu powiedzieli, że jak chce to niech oddaje sprawe do rzecznika, oni nie pozwalają i tyle. Olał to, no bo wiadomo, że żona dawno by urodziła, nim cała sprawa by ruszyła.

reklama
Wcale sie nie dziwie. Ja miałam mętlik w głowie jak rodzic i jak sie okazało ze nie mam wyjscia i musze miec cc to odetchnęłam z ulgą

Do góry