Psiara1996
Fanka BB :)
Ja nie miałam nawet nic na podtrzymanie więc wolałam jechać, ale co z tego wyjdzie nie wiem. Dziewczyny na ile cm mniej więcej powinno aplikować się tą luteinę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka dawkę masz?Ja nie miałam nawet nic na podtrzymanie więc wolałam jechać, ale co z tego wyjdzie nie wiem. Dziewczyny na ile cm mniej więcej powinno aplikować się tą luteinę?
Tego też nie wiem! Śmiech na sali! Położne nic nie wiedzą a lekarka poszła w siną dal z oddziału. Kocham Polską służbę zdrowia.Jaka dawkę masz?
Wsadzaj najgłębiej jak się da i nie używaj tych patyczków tylko palec, bo możesz sobie podrażnić i krwawić.
Tak.. Pielęgniarki powiedziały że jutro będzie " lepszy lekarz" to może coś się dowiem. Pocieszające. Mój prawie mąż zapytał ile mnie zamierzają trzymać powiedziała, że minimum dwa dni@Psiara1996 zostajesz na obserwacji?
Jestes sama? Bo wiesz Ty sie za bardzo nie ruszaj ale poslij no Twojego do dyzurki niech tam porzadek zrobi
Czasami się tak zdarza z lekarzami... Dobrze ze pojechałaś. Trzymaj się tam ściskam.Pojechał spakować mi torbę. Lekarka wyszła z oddziału a pielęgniarki podobno nie są uprawnione do rozmawiania o moim stanie tylko Pani Doktor może coś powiedzieć. A Pani Doktor wypaliła się chyba w zawodzie jakieś 30 lat temu