reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

Ja nie miałam nawet nic na podtrzymanie więc wolałam jechać, ale co z tego wyjdzie nie wiem. Dziewczyny na ile cm mniej więcej powinno aplikować się tą luteinę?

reklama
Ja nie miałam nawet nic na podtrzymanie więc wolałam jechać, ale co z tego wyjdzie nie wiem. Dziewczyny na ile cm mniej więcej powinno aplikować się tą luteinę?
Jaka dawkę masz?

Wsadzaj najgłębiej jak się da i nie używaj tych patyczków tylko palec, bo możesz sobie podrażnić i krwawić.

Jestes sama? Bo wiesz Ty sie za bardzo nie ruszaj ale poslij no Twojego do dyzurki niech tam porzadek zrobi

Pojechał spakować mi torbę. Lekarka wyszła z oddziału a pielęgniarki podobno nie są uprawnione do rozmawiania o moim stanie tylko Pani Doktor może coś powiedzieć. A Pani Doktor wypaliła się chyba w zawodzie jakieś 30 lat temu

Dziewczyny czy mierzyla ktoras z was hcg w pozniejszych tygodniach ciazy?

23 marca mialam 28 tysiecy
A dzis w 7t6d mam 280 tysiecy...

Naczytalam sie o tym zasniadzie groniastym.... Czy jest jest juz zarodek i serduszko, to dalej cos takiego sie moze przytrafic? [emoji20][emoji20][emoji20]
Nie plamie, nic mnie nie boli, progesteron prawie 80 ng/ml

Jak myślicie? Trzy dni różnicy pomiędzy OM a pomiarem USG w 8+2 to sporo? Wychodzi na to że ciąża jest młodsza. A powinna być starsza bo owulacje miałam wcześniej o 5 dni niż w połowie cyklu :-(

reklama
Pojechał spakować mi torbę. Lekarka wyszła z oddziału a pielęgniarki podobno nie są uprawnione do rozmawiania o moim stanie tylko Pani Doktor może coś powiedzieć. A Pani Doktor wypaliła się chyba w zawodzie jakieś 30 lat temu
Czasami się tak zdarza z lekarzami... Dobrze ze pojechałaś. Trzymaj się tam ściskam.

Do góry