Dagamura158
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja od wczoraj coś się źle czuję, głowa boli nawetvw nocy i coś mnie muli ,oj nie fajne to.Mam nadzieję że to rozchodzę za tydzień wizyta już odliczam dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uff na szczęście kolki mnie ominęły, za to córka ulewała (a raczej rzygała) na kilka metrów do 8 miesiaca... Też dramat [emoji14]A pamiętasz kolki? To była masakra.
Trzymam kciuki! Serduszko powinno być, też mam w pt wizytę w 6+6 i na nie liczę [emoji4][emoji4]Hej dziewczyny o 11 mam kolejną wizytę. Stres nie do opisania. Trzymajcie kciuki. Chciałabym zobaczyć serduszko. Dzisiaj 6+6
Ja też mam dziś wizytę na 14 : 15 i również mam nadzieję usłyszeć już serduszko I postaram się wyciągnąć L4 na 3 tyg (wróicić po świętach) bo też się kiepsko czuje a wiadomo przed świętami to dużo roboty jednak w domu będzie więc nawet jak mi przejdzie to sobie posiedzę w domkuJakimś cudem udało mi się zwlec z łóżka. Fatalnie się czuję, ciągle mnie mdli, nie mam siły. Wczoraj wieczorem miałam 37,7°C. Dzisiaj wstałam z bólem głowy. Wizytę u gina mam o 16:45 (aby dotrwać do tej godziny). Poproszę lekarza o tydzień L4. Nikt mi urlopu nie podpisze, bo koleżanka na równoległym stanowisku dzisiaj na zajęcia na uczelni (robi dr) a jutro ma badania okresowe lekarskie. Ciekawe czy w końcu lekarz założy mi kartę ciąży i czy usłyszę bicie serca. Dzisiaj jestem w 8t2d ale ciąża podobno młodsza. Zobaczymy...
Ja nie mam karty ciąży i jestem na zwolnieniu. Dzisiaj usg, jutro 8tydzJakimś cudem udało mi się zwlec z łóżka. Fatalnie się czuję, ciągle mnie mdli, nie mam siły. Wczoraj wieczorem miałam 37,7°C. Dzisiaj wstałam z bólem głowy. Wizytę u gina mam o 16:45 (aby dotrwać do tej godziny). Poproszę lekarza o tydzień L4. Nikt mi urlopu nie podpisze, bo koleżanka na równoległym stanowisku dzisiaj na zajęcia na uczelni (robi dr) a jutro ma badania okresowe lekarskie. Ciekawe czy w końcu lekarz założy mi kartę ciąży i czy usłyszę bicie serca. Dzisiaj jestem w 8t2d ale ciąża podobno młodsza. Zobaczymy...