reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny, czy któraś tak jak ja nie na ŻADNYCH objawów, oprócz lekkiego bólu piersi? Dzisiaj 8+2, a u mnie do tej pory nic się nie pojawiło i im dłużej się nad tym zastanawiam, tym bardziej jestem przerażona :( USG dopiero za tydzień.

Dziewczyny, czy któraś tak jak ja nie na ŻADNYCH objawów, oprócz lekkiego bólu piersi? Dzisiaj 8+2, a u mnie do tej pory nic się nie pojawiło i im dłużej się nad tym zastanawiam, tym bardziej jestem przerażona :( USG dopiero za tydzień.
Ile bym dała za brak objawów. W pierwszej ciąży też nic a teraz wszystkie możliwe

Niektóre tak bezobjawowo przechodzą ciążę [emoji4] Nie martw się na zapas. U mnie też bardzo mało objawów - piersi praktycznie wcale, a mdłości sporadycznie...

Ja to się dziś zastanawiałam czy naprawdę jestem w ciąży .Przy dwóch ciążąch wymioty straszne,a teraz nic .Dziś to z tyłu mnie boli jak na okres ,a tak to niv

reklama
Do góry