Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Wolno. Pieczone.Za mną też ostatnio sushi ale nie wolno więc trzeba wytrzymać [emoji6]
Wszyscy w domu śpią a ja nie mogę. Chyba dziś z nie za duzo spałam [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wolno. Pieczone.Za mną też ostatnio sushi ale nie wolno więc trzeba wytrzymać [emoji6]
ja też już nie mogę spać wczoraj popołudniu leżałam a potem chodzę i straszę a słoneczko wychodzi jest nadziejaWolno. Pieczone.
Trzymamy mocno kciuki matko, ja też 6 i już oczy jak 5zł. A ogólnie to śpioch jestem dobrze że niedziela bo pewnie ok 10 mnie zamuliAle nastukałyście stron, że nie nadążam za Wami. Dzisiaj jestem umówiona z moją ginekolog na oddziale na usg około 15.00. Trzymajcie kciuki by już było serduszko.
mam tak samo wszyscy śpią a ja buszuje potem oczka same się zamykają heheTrzymamy mocno kciuki matko, ja też 6 i już oczy jak 5zł. A ogólnie to śpioch jestem dobrze że niedziela bo pewnie ok 10 mnie zamuli
To koniecznie muszę się wybrać na pieczone bo chodzi za mną od zrobienia testu [emoji6]Wolno. Pieczone.
Trzymam kciuki i daj znać!Ale nastukałyście stron, że nie nadążam za Wami. Dzisiaj jestem umówiona z moją ginekolog na oddziale na usg około 15.00. Trzymajcie kciuki by już było serduszko.
Trzymam kciuki [emoji110] [emoji3590]Ale nastukałyście stron, że nie nadążam za Wami. Dzisiaj jestem umówiona z moją ginekolog na oddziale na usg około 15.00. Trzymajcie kciuki by już było serduszko.