reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Mam to samo, nic nie mogę zjeść nawet jak wodę sama piję to i tak wymiotuje. Ostatnio to praktycznie samą pianą. Nie mam porannych mdłości, tylko południowo- popołudniowe. Rano jestem w stanie zjeść coś lekkiego. Od 4 tygodni tak mam. Nie strasz że to 14 tygodnia mnie to czeka....
No niestety. Schudłam wtedy 4kg. A i tak ruszyłam z wagą 46. Bardzo sie tego boję w tej ciąży. Bo tamta skończyłam z silną armią i cukrzycą. Chciałabym żeby to wszystko mnie ominęło.

Powiem Wam , że mój wieczór dzisiaj, to film i lampka wina 0% w ręku [emoji41].
I jest relax.
Zazdroszczę, ja do 21 kwitnę w pracy [emoji3525]
Wrrr zjadłam loda i od razu ból gradla... Macie jakieś domowe sposoby żeby przeszło?
Ciepła herbatka i kocyk na początek. A na później mleko z miodem i czosnkiem, syrop z cebuli, jest też seria preparatów dka ciężarnych pre.nalen albo tabletki do ssania isla też są bezpieczne

To 3mam za to kciuki. Niestety nie każdej z nas jest dane cieszyć się błogosławionym stanem. Dla mnie ciąże nie są łaskawe. Oby do listopada...
No niestety. Schudłam wtedy 4kg. A i tak ruszyłam z wagą 46. Bardzo sie tego boję w tej ciąży. Bo tamta skończyłam z silną armią i cukrzycą. Chciałabym żeby to wszystko mnie ominęło.

reklama
Do góry