Termin mi wypada z om na 11 Z usg na 20. Ale z synem też miałam na 20 a finalnie pojawił się w andrzejki a Ty ? To Twoja pierwsza ciąża ?O to super mieć bratnia duszę nie daleko [emoji14] A kiedy masz wstępny termin na listopad?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Termin mi wypada z om na 11 Z usg na 20. Ale z synem też miałam na 20 a finalnie pojawił się w andrzejki a Ty ? To Twoja pierwsza ciąża ?O to super mieć bratnia duszę nie daleko [emoji14] A kiedy masz wstępny termin na listopad?
Ja też z KrakowaMonia ja jestem z Krakowa ;-)
Jestem dokładnie w tym samym dniu. I też mi jakoś zimno ciągle. A ja ogólnie z tych co wiecznie im gorąco.Cześć dziewczyny.
Wstawianie w tym tygodniu o 4:00 jest dla mnie udręką. Włączam po dwie drzemki.
I w ogóle jakoś mi zimno , oby nic mnie nie rozkładało.
Dzisiaj wieczorem mam wizytę i usg, ale nie nastawiam się na wiele, bo to dopiero 4t+6d.
Ja mam wstępnie w karcie porodu wpisane 11.11. z usg niby ciąża młodsza ale wiem że to się zmienia z każdym usg tak to moja 1 ciąża i w lipcu kończę 29 lat miałam wyrobić się przed 30 to się wyrobiłam chociaż niespodzianka bo w lutym nie planowałamTermin mi wypada z om na 11 Z usg na 20. Ale z synem też miałam na 20 a finalnie pojawił się w andrzejki a Ty ? To Twoja pierwsza ciąża ?
Dziewczyny mi też ciągle zimno...Jestem dokładnie w tym samym dniu. I też mi jakoś zimno ciągle. A ja ogólnie z tych co wiecznie im gorąco.
miałam już ostatnio pytać czy czasami nie jesteś z Krakowa Jakoś tak po dacie przy imieniu skojarzyło mi się Ja jestem z Krakowa ale aktualnie pomieszkuje w HolandiiA u mnie od 2 tygodni większość dnia i nocy przesypiam mogłabym spać i spać może że względu na mdlosci bo wtedy tak mnie nie mdli dziewczyny jest tu któraś z Krakowa ?
Też tak mam. W sumie nie wiem od czegoDziewczynki nie wiem co ze mną jest nie tak... Dostaje normalnie dreszczy. Wszystko jest dobrze jest mi ciepło a za chwilę dostaje gesiej skórki i takie mi zimno a za jakieś 5-10 min przechodzi i tak kilka razy na dzień. Miała tak któraś???