reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

Cześć dziewczyny, można dołączyć? Podczytuję was od początku. To moja pierwsza ciąża, mam 30 lat, a dzisiaj 7+5 :) 18 marca usłyszałam serduszko i od tamtej pory żyję w stresie, czy wszystko jest ok. Oprócz lekkiego bólu piersi nie mam żadnych objawów. TP wg USG 9.11. Nie znoszę listopada, ale może mały bąbel odczaruje ten miesiąc ;)
Cześć:) mam podobny termin 10-11.11 wiadomo że to wszystko się jeszcze zmieni wg USG :) też moja 1 ciąża w lipcu kończę 29 lat :tak:

reklama
Dziewczyny ktore maja maluszki w domu.. Czy wasze dzieciaki tez zrobily sie takie przychlasty? Ze na krok nie opuszczaja Was? Moja ciagle sie tuli... Na kazdym kroku
A ile ma? Mój uczy się chodzić i jest ubaw po pachy [emoji2]
Ale też przychodzi się przytulać. Wspina się na mnie. Coś chyba przeczuwa, bo mama nie nosi na rękach.

I to ze szklanej butelki ;)

kocham cole w szkle !

Cześć dziewczyny, można dołączyć? Podczytuję was od początku. To moja pierwsza ciąża, mam 30 lat, a dzisiaj 7+5 :) 18 marca usłyszałam serduszko i od tamtej pory żyję w stresie, czy wszystko jest ok. Oprócz lekkiego bólu piersi nie mam żadnych objawów. TP wg USG 9.11. Nie znoszę listopada, ale może mały bąbel odczaruje ten miesiąc ;)

witaj ! :)

Jakimi blondami farbujesz?
Bo ja jestem na etapie poszukiwania fajnego jasnego blondu.
I co miesiąc robię innym ,ale nic mnie jeszcze tak na 100% nie przypasowało.

P.s.
Czy któraś z Was farbuje się sama? Na blond?
Czekam na wasze propozycje co do farb [emoji4]
A nie wiem... chodzę do fryzjera i mowie co chce :-) mialam juz szarości, róże, ciepłe blondy...teraz wracam do platyny. Ale ja naturalnie jestem bardzo jasna blondynka :

Co do starszych dzieci... moja strasznie wymusza. Jest ryk o Wszystko. O wszystko. O doslownie wszystko. Mam nadzieję że jej szybko minie ;)

Hej dziewczyny chciałam dołączyć do Was juz tyle razy mialam pisac ale ciąża zagrożona . Mam 30 l synka 5 letniego. Ja juz nawet na ten moment nie wiem w ktorym tyg . jestem bo wszystko sie zmienia jak w kalejdoskopie jestem chodzaca kinderniespodzianka juz dwa tygidnie plamie biore dhupaston miałam krwiaczka przy kosmowce i torbiel na jajniku badane w czwartek na IP po paru dniach nadszedl dzien wizyty u mojej gin.poniedzialek na badaniu okazało sie ze sa dwa pęcherzyki w jednym pecherzyk zoltkowy i zarodek jeszcze bez echa wszystko idzie ku dobremu brak krwiaczka to myślę cudownie pani dr pokazuje drugi pecherzyk ze cos tam widac ale pewna nie jest i mam tydzien czekac. Zalamana bo nie spodziewalam sie ciąży bliźniaczej dodam ze na zadnym z usg wczesniejszych a mialam ich trzy dwa na ip i jedno u innego gina nikt nie widzial drugiego pecherzyka pojawil sie w ciagu 3 dni . Teraz musze sie oszczędzać i czekac do poniedzialku.
U mnie też ciaza bliźniacza Nigdy bym się nie spdziewala a tu niespodzianka. Też jestem przerażona no ale co zrobić Teraz oby były zdrowe Głowa do góry damy radę

reklama
Do góry