MalaMi9203
Zaangażowana w BB
No to trzymam kciukiJa w 5+0 miałam 8 mm pęcherzyk ciążowy.
Dziś mam 6+0 i idę na wizytę o 19:30 i mam nadzieje, ze będzie zarodek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to trzymam kciukiJa w 5+0 miałam 8 mm pęcherzyk ciążowy.
Dziś mam 6+0 i idę na wizytę o 19:30 i mam nadzieje, ze będzie zarodek
Dziewczyny nie stresujcie się napewno będzie wszystko dobrze Ja poleciałam w 33 dniu od ostaniej miesiączki na usg bo miałam takie bóle jajnika że na 100 procent myślałam że pozamaciczna ( Ja oczytałam się na Internecie) i nic nie widziałam a beta prawie 1000 więc jeszcze bardziej zaczęłam się denerwować, 6 dni później pecherzyk 11 mm stres podobno nie wskazanyJa też jeszcze nic nie widziałam.
Również czekam w napięciu na piątkową wizytę.
Też nic jeszcze nie widziałam ale o 12 wizyta!To już nas dwie! Tylko ja nie widziałam jeszcze pęcherzyka ani serduszka.[emoji3525] Daj Bóg zobaczyć coś w piąteczek.
Dokładnie tak , dlatego piszę że ja się naczytałam że jak beta 1000 to już pecherzyk powinien być a jak nie ma to pozamaciczna albo bio( jeszcze ten okropny ból jajnika mi nie pomagal- myślałam że zwariuje do kolejnej wizyty) A wcale tak nie musi być , pecherzyk u każdej pokazuje się w innym czasie o różnych wartościach betyTeż nic jeszcze nie widziałam ale o 12 wizyta!
@Imbirowaherbata powodzenia Tobie również!
Co do wielkości bety to czytałam że od 1500 już widać, a max do 5tys powinien pojawić się pecherzyk. Każda z nas miala innego dnia zagnieżdżenie stąd nie można porównywać kto miał ile którego dnia i się tym sugerować [emoji4]
U mnie beta jakiś czas temu w poniedziałek pokazała 828 a we wtorek widziałam pęcherzyk jakoś okolo tydzień później w piątek robilam bete i we wtorek był już zarodek teraz odliczam dni do wtorku, już tylko 6 i zobaczę co słychać u maleństwa
Czekam na wieści z dzisiejszych wizyt dziewczyny i trzymam mocno kciuki :* [emoji110][emoji110]
I zabieram się za pracę, dziś zaczynam szkolenie koleżanki na moje stanowisko, trzymajcie kciuki za mojego kalafiora i biedna dziewczynę żeby coś zrozumiała hehe
Dokładnie.. Dobrze ze trochę zajęć mam po pracy to jakoś leci A jak się dziś czujesz?Niby 6 dni a wydaje się jakby wieczność prawda?
Dopada mnie jakis dół, mam dosyć pracy, denerwuje mnie dziś wszystko, od rana męczą mdłości. Najchętniej rzuciłabym wszystko i poszła spać do domu
Dzis 32dc beta 125
Chyba malo... Ale patrząc na plamienie w czwartek 12dpo mogla byc implantacja i moze byc dobrze chyba nie?
Dziewczyny jestem wariatka wiem ale odszukalam moja pierwsza bhcg z mloda i noe dosc ze byla robiona poznoej jesli chodzi o dc to kej wielkosc też nie byla nadzwyczajna zrobię jutro powtorke i mysle ze juz sie nie bede denerwować co ma byc to bedzie.
Dzisiejsze wizyty:
27.03 12.00 Jivka
27.03 13:40 N.J.
27.03 od 15:30 MalaMi9203
Trzymam kciuki [emoji110]
Jeden kalendarzyk pokazuje mi 4tc 5d a inny kalendarz 5tydzien zawsze mialam problem z ogarnieciem tego tematu