Anusiak1990
Fanka BB :)
Czyli w przyszłym tygodniu powinno być cos widac jak nie będzie to wiadomo co...U mnie przy ponad 2tys bylo cos widac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli w przyszłym tygodniu powinno być cos widac jak nie będzie to wiadomo co...U mnie przy ponad 2tys bylo cos widac.
U mnie hormon naprawdę musi być wysoki testy wyszły na dzień przed spodziewana miesiączką a dzien po już krecha taka sama jak testowa, przy chłopcach wogole nie wychodził, dopiero po jakichś 2 tygodniach i to blade kreski a wcześniej pojawiały się mdłości. A tu nic kompletnie nic...U mnie w piątym tygodniu pęcherzyk ciazowy 11 mm i bardzo wysoka beta
Ja też mam 2 aplikacje i jedna pokazuje 5t6d a truga 6t0d a data porodu i ostatniej miesiączki jest taka sama w obu aplikacjach.No właśnie na jednym mi pokazuje 5+0 tydzień, A na drugim 5+2dni a data porodu taka sama.
Miałam dokładnie to samo cykle 32 dni w 31 zrobiłam test 2 krechy druga troszkę słabsza ale dobrze widoczna a w 33 dniu 2 mocne krechy a beta w 32 dniu prawie 1000U mnie hormon naprawdę musi być wysoki testy wyszły na dzień przed spodziewana miesiączką a dzien po już krecha taka sama jak testowa, przy chłopcach wogole nie wychodził, dopiero po jakichś 2 tygodniach i to blade kreski a wcześniej pojawiały się mdłości. A tu nic kompletnie nic...
Ja też jeszcze nic nie widziałam.To już nas dwie! Tylko ja nie widziałam jeszcze pęcherzyka ani serduszka.[emoji3525] Daj Bóg zobaczyć coś w piąteczek.
A to nie ja oblicza na stronach internetowych... Tyle że tam mi pokazuje date zapolodnienia 6/7 marca. A jajeczko było 5 marca wiem bo mam okropne bóle jajników na owu. Natomiast 3 zegnalam męża bo jechał za granicę i tak się pożegnaliśmy że są 2 kreseczkiJa też mam 2 aplikacje i jedna pokazuje 5t6d a truga 6t0d a data porodu i ostatniej miesiączki jest taka sama w obu aplikacjach.
Ja od kilku dnia mam tkliwość piersi, i też pobolewa mnie czasem brzuch, co do mdłości to są lekkie ale w południe się pojawiają
Moje cykle są 26 /28 dni więc dosyć krótkie i naprawdę byłam zaskoczona że już coś wyszło...Miałam dokładnie to samo cykle 32 dni w 31 zrobiłam test 2 krechy druga troszkę słabsza ale dobrze widoczna a w 33 dniu 2 mocne krechy a beta w 32 dniu prawie 1000