Ja tez nic oprocz bolu krzyza czasami@Vinszka witaj w klubie! Ja też nic nie czuję [emoji3525]
reklama
MalaMi9203
Zaangażowana w BB
Dziewczyny a myślicie ze coś już będzie widać na wizycie??? O pierwszej ciazy dowiedziałam się w 8 tyg, druga prowadziłam w Anglii więc pierwsze usg było w między 12a 13 tyg. A tu z wyliczeń internetowych wychodzi 5 tydzień.
Vinszka
Fanka BB :)
Jak skończony 5 tydzień to można liczyć na pęcherzyk ciążowy.Dziewczyny a myślicie ze coś już będzie widać na wizycie??? O pierwszej ciazy dowiedziałam się w 8 tyg, druga prowadziłam w Anglii więc pierwsze usg było w między 12a 13 tyg. A tu z wyliczeń internetowych wychodzi 5 tydzień.
Monia1906
Miałam dokładnie to samo ( przez 1,5 tygodnia tak mnie jajnik bolał że się skrecalam z bolu 2 razy byłam u mojego gina i oglądaliśmy czy czasem ciąża nie jest pozamaciczna ...po 2 tygodniach wszystko przeszło teraz czasami coś zakluje ale bez żadnych skurczy mdłości miałam okropne , teraz od 2 dni troszkę odpuscily ( mdli mnie popołudniami) a nie 24 na hWitam sie i ja z samego rana. Spac nie moge normalnie szok. Juz od 5tej w lozku nogami przebieralam. Dzisiaj pierwsze mdlosci po wstaniu z lozka. I objaw zewnętrzny moje piersi jeszcze bardziej urosly niewiem czy to dlatego ze mloda jiz tak nie ciągnie cycka czy poptostu zaczyna się. Oby to drugie. Dzis moj jajnik ktory mi ciagle wlreca ze to pozamaciczna nie daje żadnych znakow takze cycki i glowa do gory mamy kolejny dzien do przodu
MalaMi9203
Zaangażowana w BB
No właśnie na jednym mi pokazuje 5+0 tydzień, A na drugim 5+2dni a data porodu taka sama.Jak skończony 5 tydzień to można liczyć na pęcherzyk ciążowy.
Monia1906
U mnie w piątym tygodniu pęcherzyk ciazowy 11 mm i bardzo wysoka betaDziewczyny a myślicie ze coś już będzie widać na wizycie??? O pierwszej ciazy dowiedziałam się w 8 tyg, druga prowadziłam w Anglii więc pierwsze usg było w między 12a 13 tyg. A tu z wyliczeń internetowych wychodzi 5 tydzień.
Anusiak1990
Sa jakies widelki co do wielkosci bhcg zeby bylo widac cos na usg? Rozne laboratoria maja rozne jednostki mierzenia tego hormonu. I tu moje pytanoe bo wszędzie pisze ze pecherzyk widac jak bhcg ma minimum 1500mlU czy jakos tak a moje laboratorium podaje inna jednostke czy to cos zmienia? Wiecie o co mi chodzi? Bo moj kalafior nie pracuje teraz zbyt dobrze i niewiem jak Wam to wytłumaczyć
Anusiak1990
Jeden kalendarzyk pokazuje mi 4tc 5d a inny kalendarz 5tydzien zawsze mialam problem z ogarnieciem tego tematu
reklama
Carenik
U mnie przy ponad 2tys bylo cos widac.Sa jakies widelki co do wielkosci bhcg zeby bylo widac cos na usg? Rozne laboratoria maja rozne jednostki mierzenia tego hormonu. I tu moje pytanoe bo wszędzie pisze ze pecherzyk widac jak bhcg ma minimum 1500mlU czy jakos tak a moje laboratorium podaje inna jednostke czy to cos zmienia? Wiecie o co mi chodzi? Bo moj kalafior nie pracuje teraz zbyt dobrze i niewiem jak Wam to wytłumaczyć