Anastka_92
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podziwiam [emoji3590]. Chociaż ja 320km jechałam z królikiem weterynarzaBialystok kriobank a mieszkam kolo lublina
To nie ma co podziwiac doskonale rozumiesz ze jak trzeba to sie jedzie [emoji4][emoji4]Podziwiam [emoji3590]. Chociaż ja 320km jechałam z królikiem weterynarza
A jakie badania Tobie robią z krwi?To nie ma co podziwiac doskonale rozumiesz ze jak trzeba to sie jedzie [emoji4][emoji4]
Jestem po pobranej krwi i czekam na wynik, bedzie kolo 11...
aaaa zobaczymy dopiero wtedy ale pewnie już albo za kilka dni serduszko zabije, szkoda że tego nie da się wyczuć a ta historia z Twoja mama to faktycznie szok, chociaż z drugiej strony nie wyliczaly, nie martwiły się na zapas i z reguły było wszystko ok. Chociaż ja wolę dmuchać na zimne i wiedzieć co się dzieje@Lena142 Zobacz, już jest 12 marzec. Do wizyty zostało tylko 8 dni [emoji3590] za 8 dni poznamy nasze maleństwa [emoji176]
A jakie badania Tobie robią z krwi?
Ja w zeszlym miesiącu przeżywałam, powtarzałam bete, płakałam i się stresowalam. I co? Nie było żadnego przyrostu prawie... A teraz olalam, poczekałam tydzień z testem. Test pokazał gruba kreche a beta 720,9...jednak stres może bardzo zaszkodzić...aaaa zobaczymy dopiero wtedy ale pewnie już albo za kilka dni serduszko zabije, szkoda że tego nie da się wyczuć a ta historia z Twoja mama to faktycznie szok, chociaż z drugiej strony nie wyliczaly, nie martwiły się na zapas i z reguły było wszystko ok. Chociaż ja wolę dmuchać na zimne i wiedzieć co się dzieje
Dawaj znać, co i jak. Bardzo się cieszę, że Ci się udało [emoji176]Juz teraz po udanym in vitro takie zwykle badania jak kazdemu przy naturalnej ciazy progesteron i hcg
To trzymany kciuki za wysokie liczby [emoji110][emoji110]Juz teraz po udanym in vitro takie zwykle badania jak kazdemu przy naturalnej ciazy progesteron i hcg
Dawaj znać, co i jak. Bardzo się cieszę, że Ci się udało [emoji176]
Dziekuje kochane [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji8]To trzymany kciuki za wysokie liczby [emoji110][emoji110]