reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Idź do rejestracji i powiedz jaka jest sytuacja to może Cie wcisna szybciej
Jedna osoba przede mną. Już Ci co mieli nakaszlec na mnie to i tak to zrobili niestety... A ty masz l4 ze względu na ciężką pracę czy jak? Nie ma dzisiaj mojego lekarza i się zastanawiam czy inny też mi wystawi l4... Praca w promieniowaniu...

Witam, można? Gratuluję wam i mam ogromną nadzieję, że do was dołączę a co ważniejsze, zostanę na dłużej u mnie jeszcze nic nie wiadomo na 100%... Staramy się już drugi miesiąc, w poprzednim niestety nic, ale dzisiaj zrobiłam rano test chociaż do spodziewane @ mam jeszcze 5 dni... W pierwszej chwili nic ale chwilkę później pokazała się bardzo słaba druga kreska moja iskierka nadziei się rozpala
Cześć, cześć :) blade kreski ciemnieja zawsze, u mnie też tak było spójrz zdjęcia poniżej :) także chyba już można Ci gratulować :D :* zostań z nami i daj znać jak się sprawa rozwija :)
IMG_20190301_061853.jpeg
IMG_20190311_215605.jpeg

Jedna osoba przede mną. Już Ci co mieli nakaszlec na mnie to i tak to zrobili niestety... A ty masz l4 ze względu na ciężką pracę czy jak? Nie ma dzisiaj mojego lekarza i się zastanawiam czy inny też mi wystawi l4... Praca w promieniowaniu...
Ja jestem fizjoterapeutka i w polu magnetycznym często przebywam więc kierowniczka od razu kazała mi pójść na zwolnienie. A ostatnio do cięższych przypadków musiałam jeździć na wizyty domowe czyli trzeba było trochę podzwigac więc nie warto ryzykować

Ja jestem fizjoterapeutka i w polu magnetycznym często przebywam więc kierowniczka od razu kazała mi pójść na zwolnienie. A ostatnio do cięższych przypadków musiałam jeździć na wizyty domowe czyli trzeba było trochę podzwigac więc nie warto ryzykować
Ja pracuje w radioterapii, a tam dawki dosyć spore... Niestety dźwigać pacjentów też trzeba, a niektórzy to naprawdę ciężkie przypadki. W dodatku ciężka praca jeśli chodzi o psychikę, a u mnie teraz z psychika krucho...

A w tym momencie będąc na zwolnieniu szpital może poszukać zastępstwo na moje miejsce więc tym bardziej im na rękę. Zresztą już kogoś ponoć mają

Ja pracuje w radioterapii, a tam dawki dosyć spore... Niestety dźwigać pacjentów też trzeba, a niektórzy to naprawdę ciężkie przypadki. W dodatku ciężka praca jeśli chodzi o psychikę, a u mnie teraz z psychika krucho...
Przy radioterapii to już w ogóle l4 bez dwóch zdań.
U nas pod względem psychicznym to ok. Ja tam akurat lubię pracę z ludźmi więc psychicznie mnie to akurat nie wykancza chociaż wiadomo, że bywają różni pacjenci...

reklama
Wer.OniA
Kiedy o.m. i kiedy się spodziewasz @
Ja ostatnia 15.02 spodziewam się
A raczej nie spodziewam w weekend
Test robiłam w niedzielę ale jedna krecha jutro znów spróbuje ja niecierpliwa jestem to do weekendu pewnie jeszcze ze dwa zrobię

Do góry