reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2019

Jest pęcherzyk 0.29cm, lekarz stwierdził że dobrze jak na swój wiek. Dostałam acard, encorton zwiększona dawkę kwasu i za tydzień kontrola
To suepr:)

W ktorym jestes tygodniu i dniu ? (ukonczonym, zebysmy sie dogadaly:D) ja chyba 4t+3d i wlasnie jade do lekarza 300km [emoji85][emoji23] jestem jak dobrze licze 17dpo :)

reklama
Hej dziewczyny. Jestem w ośrodku po przedłużenie l4... Wszyscy kichaja żebym tylko nic nie złapała....
To nie wchodzisz poza kolejnością? Ja ostatnio wchodzilam jako pierwsza u rodzinnego. Przyszła pielęgniarka powiedziała, że jestem w ciąży i mam wchodzić i nie siedzieć w tych zarazkach

Witam, można? Gratuluję wam i mam ogromną nadzieję, że do was dołączę a co ważniejsze, zostanę na dłużej u mnie jeszcze nic nie wiadomo na 100%... Staramy się już drugi miesiąc, w poprzednim niestety nic, ale dzisiaj zrobiłam rano test chociaż do spodziewane @ mam jeszcze 5 dni... W pierwszej chwili nic ale chwilkę później pokazała się bardzo słaba druga kreska moja iskierka nadziei się rozpala

Witam, można? Gratuluję wam i mam ogromną nadzieję, że do was dołączę a co ważniejsze, zostanę na dłużej u mnie jeszcze nic nie wiadomo na 100%... Staramy się już drugi miesiąc, w poprzednim niestety nic, ale dzisiaj zrobiłam rano test chociaż do spodziewane @ mam jeszcze 5 dni... W pierwszej chwili nic ale chwilkę później pokazała się bardzo słaba druga kreska moja iskierka nadziei się rozpala
Dawaj znac i trzymam kciuki :)

To nie wchodzisz poza kolejnością? Ja ostatnio wchodzilam jako pierwsza u rodzinnego. Przyszła pielęgniarka powiedziała, że jestem w ciąży i mam wchodzić i nie siedzieć w tych zarazkach
Coś ty....u mnie czegoś takiego nie ma.... Nie widać brzucha, nie jestem w ciąży... Ledwo na nogach stoję w tych mdłościach a nikt mi nawet miejsca nie ustąpi

Coś ty....u mnie czegoś takiego nie ma.... Nie widać brzucha, nie jestem w ciąży... Ledwo na nogach stoję w tych mdłościach a nikt mi nawet miejsca nie ustąpi
U mnie pielęgniarka, która mi dawała wyniki bety to jak się dowiedziała, że jestem w ciąży to powiedziała od razu ze wchodzę bez kolejki bo tak pewnie też bym siedziała w kolejce bo kto na tym etapie widzi że jesteśmy w ciąży. W czwartek idę przedłużać zwolnienie i też nie omieszkam wykorzystać tego

reklama
Do góry