reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

Dlatego ja się cieszę, że już na l4 jestem. Od dzisiaj wprowadziłam genialny plan. Chodzę na drzemke razem ze swoim dzieckiem[emoji16] i później idzie jakoś funkcjonować do wieczora

reklama
Dlatego ja się cieszę, że już na l4 jestem. Od dzisiaj wprowadziłam genialny plan. Chodzę na drzemke razem ze swoim dzieckiem[emoji16] i później idzie jakoś funkcjonować do wieczora
Ja też na L4 już. Szukam sobie zajęcia. Oglądałam serial na Netflix, ale właśnie skończyłam wszystkie sezony [emoji22][emoji22][emoji22]

Racja racja. Koleżanka mówiła, że mam się wyspać bo potem już sobie nie pospie [emoji23]
Koleżanka dobrze mowi. Ja od 20miesiecy nie przespalam żadnej nocy. To tak dla pocieszenia pierworodek [emoji23] w pierwszej ciąży korzystałam z tego wyspij się ile się dało(czyt spałam do 11stej)[emoji16]

Ja po ostatnim poronieniu wróciłam do pracy. Niestety osoba, która jest moim bezpośrednim przełożonym pastwila się nade mną psychicznie. Wytykala mi problemy i zachwalala jakie to jej ciążę byly superowe... Czułam się podle
O matko współczuję. Dzielna jesteś ze to przetrwalas, ja po swoich poronieniach jak wracałam do pracy nic nikt nie wiedział ale jak ktoś mówił coś o dziaciach i ciazy to już było mi ciężko.. Współczuję że musiałaś to przechodzic. Ale teraz masz ten problem z głowy :D

reklama
Szkoda ze nie da się naspac i nanudzic na zapas ;)
Fakt pierwszy rok jest ciężki...
U mnie też od ponad półtora roku zadnej przesłanej nocy bo jak mala śpi to ja się budzę [emoji1787]
Ale na szczęście są dzieci które od 3 msc spia po 12h ciągiem ;)

Do góry