reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Witaj. To mamy razem wizytę 20 marca!! To teraz będzie nam raźniej czekaj. Mój pęcherzyk z 5 marca miał 4,3 mm, więc to był 4-5 tydzień. Czekam na wizytę z niecierpliwością.
Uff Anastka_92 teraz będzie raźniej :) trzymam kciuki za Twoja wizyte i proszę o to samo :) moja ginekolog nie podała mi jeszcze wymiarów pęcherzyka, powiedziała że jest "spory" i tyle.. Ale z wyników tez wychodzi na podobny tydzień :) trzeba czymś zająć myśli i jakoś przetrwać do 20tego :D

Uff Anastka_92 teraz będzie raźniej :) trzymam kciuki za Twoja wizyte i proszę o to samo :) moja ginekolog nie podała mi jeszcze wymiarów pęcherzyka, powiedziała że jest "spory" i tyle.. Ale z wyników tez wychodzi na podobny tydzień :) trzeba czymś zająć myśli i jakoś przetrwać do 20tego :D
Damy radę. W końcu zostało tylko 9 dni!! Na którą masz wizytę? Trochę się denerwuje, ale póki co również bez plamien, krwawien i niepokojących objawów. Narazie jest spokojnie. A u Ciebie?

Damy radę. W końcu zostało tylko 9 dni!! Na którą masz wizytę? Trochę się denerwuje, ale póki co również bez plamien, krwawien i niepokojących objawów. Narazie jest spokojnie. A u Ciebie?
Mam na 10.30 więc dosyć wcześnie a Ty? :) też bez żadnych złych objawów, same dobre czyli wrażliwe powiększone piersi, apetyt jak na okres i odpycha mnie kawa która piłam wcześniej litrami i czuję się zmęczona caaaly czas;) tylko niepokoi mnie to że tak szybko widać u mnie brzuszek.. Znaczy jestem bardzo szczupła, nie mogłam nigdy przytyć i teraz całe podbrzusze jest znacznie większe i takie hmm twardsze a czasami miękkie ale cały czas powiększone. Nie wiem czy jest się czym obawiać... A no i przyjmuje luteine ze względu na wcześniejsze 2 poronienia :(

Mój okres też 31.01 ale beta w sobotę wynosiła tylko 170 :( jestem po jednym poronieniu, teraz niecierpliwie czekam na wyniki z dzisiaj
U mnie we wtorek była 30.00, Om 03.02. Dzisiaj byłam powtórzyć betę.

Modlę się o przyrost!

Zrobiłam dzisiaj kolejny test, kreska ciemnieje ale powoli [emoji110]

Mam na 10.30 więc dosyć wcześnie a Ty? :) też bez żadnych złych objawów, same dobre czyli wrażliwe powiększone piersi, apetyt jak na okres i odpycha mnie kawa która piłam wcześniej litrami i czuję się zmęczona caaaly czas;) tylko niepokoi mnie to że tak szybko widać u mnie brzuszek.. Znaczy jestem bardzo szczupła, nie mogłam nigdy przytyć i teraz całe podbrzusze jest znacznie większe i takie hmm twardsze a czasami miękkie ale cały czas powiększone. Nie wiem czy jest się czym obawiać... A no i przyjmuje luteine ze względu na wcześniejsze 2 poronienia :(
Ja mam na 18:30 wizytę. U mnie też wrażliwe piersi, ciągnie podbrzusze, z apetytem różnie raz większy raz wcale, czasami mdłości, zmęczona też jestem cały czas. Będzie wszystko dobrze, zobaczysz. Twoje maleństwo na pewno rozwija się bardzo dobrze

reklama
Do góry