reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
U mnie wiedzą rodzice i siostra. Wiedza też o poronieniu, ale są dla mnie pełnym wsparciem. Wierzą że będzie dobrze. Ja najbardziej się cieszę, że w pracy nikt oficjalnie nie wie i jeśli odpukać będzie coś nie tak, to po prostu wrócę do pracy bez tłumaczenia co się stało. A propos też was bolą cycki jak skaczecie? [emoji23][emoji23][emoji23]
cały czas :) od dwóch tygodni, ale własnie tylko od dotyku, czy gwałtownego ruchu, same z siebie nie

Mialam badania wszystko jest ok, ginekolog powiedział ze ciąża, ktorej jeszcze nie widać ale czemu

Wyobrażam sobie, w jakim musisz być teraz stresie :( Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze! Pamiętaj, że to może absolutnie nic nie znaczyć, jest mnóstwo powodów, dla którym można mieć plamienia czy nawet krwawienia w ciąży...

Cześć Dziewczyny. Ja też prawdopodobnie jestem w ciąży. Mam już córkę 7letnią. Myślałam o drugim dziecku ale w sumie nas zaskoczyła ta druga ciąża. Czuje niepokój samą nie wiem dlaczego. Mam też Hashimoto od zawsze. Czy któraś z Was boryka się z niedoczynnością tarczycy?

Wyobrażam sobie, w jakim musisz być teraz stresie :( Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze! Pamiętaj, że to może absolutnie nic nie znaczyć, jest mnóstwo powodów, dla którym można mieć plamienia czy nawet krwawienia w ciąży...
Zobaczymy, zrobilam dziś betę i się okaże

Cześć Dziewczyny. Ja też prawdopodobnie jestem w ciąży. Mam już córkę 7letnią. Myślałam o drugim dziecku ale w sumie nas zaskoczyła ta druga ciąża. Czuje niepokój samą nie wiem dlaczego. Mam też Hashimoto od zawsze. Czy któraś z Was boryka się z niedoczynnością tarczycy?

ja mam lekką niedoczynność, biorę euthyrox na zmianę 25 i 50.. za tydzień w sumie mam wizytę u endokrynologa bo TSH tydzień temu miałam 2,7, a teraz spadło do 1,1, dziwne, wolę to skonsultować

reklama
Ja się strasznie bałam Hashi. Robiłam wszystkie badania przed ciąża. Przeciwciała też. Przy Hashi podobno jest problem z utrzymaniem, tak miała moja znajoma. Co nie znaczy że nie można donosic ciąży. Witaj w naszym gronie. Będzie wszystko cacy

Do góry