reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

Moj 10 letni syn mial ostatnio takie wielkie żelki węże, pytam czy mi jednego da, on, ze nie, to mi juz w glowie urodzil sie niecny plan, wiec pytam czy dzidziusiowi da. Zgodzil sie, po czym przychodzi i pyta:
Mamo jak duzy jest ten dzidzius?
Ja: No taki jak ziarenko sezamu...
On: To jak on zjadl tego żelka?!
Po czym zmruzyl oczy jak w kreskowce i mowi... JESTES NAJGORSZA :p
[emoji23][emoji23] Podstęp jest czasem najlepszy [emoji23]

reklama
Moj 10 letni syn mial ostatnio takie wielkie żelki węże, pytam czy mi jednego da, on, ze nie, to mi juz w glowie urodzil sie niecny plan, wiec pytam czy dzidziusiowi da. Zgodzil sie, po czym przychodzi i pyta:
Padłam [emoji23][emoji23]

Haha mocne [emoji23] chwile pospalam a na forum takie dobre teksty [emoji16]

A ja już sobie kupiłam spodnie ciążowe :D Jak siedzę w pracy 8 godzin przy kompie i jeszcze w aucie dwa razy po 15 min to czuje, jak mnie brzuch uciska, a rozpiac guzika to nie wypada zwłaszcza, ze mam w pokoju samych facetów, przy samych kobitkach pewnie bym to zrobiła ;) Wiec jestem sobie w 6 tygodniu i już łażę (i siedzę) w ciążowych spodniach. Polecam :D

A ja już sobie kupiłam spodnie ciążowe :D Jak siedzę w pracy 8 godzin przy kompie i jeszcze w aucie dwa razy po 15 min to czuje, jak mnie brzuch uciska, a rozpiac guzika to nie wypada zwłaszcza, ze mam w pokoju samych facetów, przy samych kobitkach pewnie bym to zrobiła ;) Wiec jestem sobie w 6 tygodniu i już łażę (i siedzę) w ciążowych spodniach. Polecam :D
Chyba też tak zrobie bo już mi głupio rozpinac i zapinac ten guzik, a rajstopy cisną.. Najlepiej jest w domku w najluzniejszych spodenkach :D

Słuchajcie,dziś w Lidlu widziałam spodnie ciążowe i bluzki ale cholera nie mogłam pooglądać bo z mamą byłam,
A wyglądały na wygodne

Ja chodzę w dresach i spodniach z gumką w pasie [emoji23]

Dawno nie miałam na sobie spodni z zamkiem i guzikiem, więc nawet nie wiem co i jak z moim brzuchem. Za to piersi mi się mega zmieniły...

reklama
Dziewczyny w tamtym tygodniu robiłam betę dwa razy jest slaby przyrost, lekarz powiedzial że jest ciąża ale jej nie widzi i zmartwil sie wynikami z bety hcg 47.9 pierwszy wynik, drugi to 94,1. Wiem ze to bardzo maly przyrost bo pierwaz robiona byla 4 marca a druga 8 marca. Lekaez nastaszyl mnie ze mozw dojsc do poronienia lub ciąży pozamacicznej, kazał powtorzyć. Srasznie się boję ☹️

Do góry