reklama
asiakkk94
Fanka BB :)
Mi jak ostatnio się odbiło i mąż się spojrzał to powiedziałam że to nie ja tylko dziecko [emoji23]Ja nawet nie sprawdzam, chodzę tylko w tych z gumką w pasie [emoji23] tylko u mnie bardziej biegunkowo niż wzdeciowo. Natomiast odbija mi się dosyć solidnie... Powiedziałabym, że nawet bardzo solidnie...
Anastka_92
Mój mąż mi ostatnio powiedział, że nie mam tyle jeść. Ja powiedziałam, że to dziecko. A on, że mam nie zwalac na dziecko bo dziecko jest wielkości ziarenka maku [emoji23][emoji23]Mi jak ostatnio się odbiło i mąż się spojrzał to powiedziałam że to nie ja tylko dziecko [emoji23]
asiakkk94
Ci faceci to nic nie rozumieją [emoji23] mój jak ostatnio zarzucal mi że jestem zmęczona cały czas to wyjaśniłam mu ze ja śpię w nocy a dziecko chce w dzień [emoji23]Mój mąż mi ostatnio powiedział, że nie mam tyle jeść. Ja powiedziałam, że to dziecko. A on, że mam nie zwalac na dziecko bo dziecko jest wielkości ziarenka maku [emoji23][emoji23]
Anastka_92
Witaj, rozgosc się kochana [emoji6]Dzień dobry ja co prawda z październikówek, ale z om wypada mi 28.10, więc postanowiłam się z wami przywitać bo blisko granicy
Jejku, jak zazdroszczę u mnie w tym terminie lekarz nawet nie chciał usg zrobić bo za wcześnie. Ale już jutro zobaczę co i jak u mojej kropeczki
asiakkk94
Ja jestem po 3 poronieniach także musiał od początku kontrolowaćDzień dobry ja co prawda z październikówek, ale z om wypada mi 28.10, więc postanowiłam się z wami przywitać bo blisko granicy
Jejku, jak zazdroszczę u mnie w tym terminie lekarz nawet nie chciał usg zrobić bo za wcześnie. Ale już jutro zobaczę co i jak u mojej kropeczki
Anastka_92
Ha ha [emoji23][emoji23] dobra wymówka. Muszę ją wykorzystać. Ja dziś mówię do męża "nudzę się cały dzień", na to mąż "to czytaj książki, rób cos co ci sprawia przyjemność", na co ja "ale mi się nie chce" [emoji23][emoji23][emoji23]Ci faceci to nic nie rozumieją [emoji23] mój jak ostatnio zarzucal mi że jestem zmęczona cały czas to wyjaśniłam mu ze ja śpię w nocy a dziecko chce w dzień [emoji23]
asiakkk94
Z nami teraz to trochę jak z dziećmi [emoji23]Ha ha [emoji23][emoji23] dobra wymówka. Muszę ją wykorzystać. Ja dziś mówię do męża "nudzę się cały dzień", na to mąż "to czytaj książki, rób cos co ci sprawia przyjemność", na co ja "ale mi się nie chce" [emoji23][emoji23][emoji23]
Carenik
Moj 10 letni syn mial ostatnio takie wielkie żelki węże, pytam czy mi jednego da, on, ze nie, to mi juz w glowie urodzil sie niecny plan, wiec pytam czy dzidziusiowi da. Zgodzil sie, po czym przychodzi i pyta:
Mamo jak duzy jest ten dzidzius?
Ja: No taki jak ziarenko sezamu...
On: To jak on zjadl tego żelka?!
Po czym zmruzyl oczy jak w kreskowce i mowi... JESTES NAJGORSZA
Mamo jak duzy jest ten dzidzius?
Ja: No taki jak ziarenko sezamu...
On: To jak on zjadl tego żelka?!
Po czym zmruzyl oczy jak w kreskowce i mowi... JESTES NAJGORSZA
Mój mąż mi ostatnio powiedział, że nie mam tyle jeść. Ja powiedziałam, że to dziecko. A on, że mam nie zwalac na dziecko bo dziecko jest wielkości ziarenka maku [emoji23][emoji23]
reklama
Zając Czerwcowy
Paznokcie, wlosy. MożeszMoże głupie pytanie. Czy ja mogę malować paznokcie? Wdychanie tych oparów nie zaszkodzi?