A na kiedy masz termin? Albo ktory tydzien? ja niby na 17 listopada i tez przelezalam pol dnia [emoji23] caly dzien mnie ciagnie w podbrzuszu i gdyby nie to ze wczorajaza beta pokazala wzrost hcg o 222procent to bym aie stresowala [emoji849] i tak sie troche stresuje [emoji15][emoji12]Ja biorę pregna +, magnez i akard. Po jutrzejszej wizycie zobaczę co jeszcze dojdzie.
Czy wy też macie taki dzień że moglybyscie nie wychodzić z łóżka? Ja dziś kursuje tylko łóżko kuchnia łazienka [emoji23]
reklama
asiakkk94
Fanka BB :)
Z Om wychodzi 10.11A na kiedy masz termin? Albo ktory tydzien? ja niby na 17 listopada i tez przelezalam pol dnia [emoji23] caly dzien mnie ciagnie w podbrzuszu i gdyby nie to ze wczorajaza beta pokazala wzrost hcg o 222procent to bym aie stresowala [emoji849] i tak sie troche stresuje [emoji15][emoji12]
Ja się cieszę że wczoraj posprzątalam to dzis się lenie [emoji23] ja już się stresowalam bo niby trochę mnie mdli, jestem zmęczona i ciągnie brzuch ale nie bolały mnie piersi, za to od wczoraj piersi są nie do wytrzymania [emoji23]
Haha to jestem tydzien do tylu wzgledem Ciebie juz wiem co mnie czeka chociaż mnie piersi to od transferu juz bolaly wiec u mnie "oszukane" objwy byly jeszcze zanim ciaza sie zadomowila [emoji16][emoji16] ja we wtorek jade do kliniki zobaczyc co i jak pewnie nic nie bedzie jeszcze widac
Z Om wychodzi 10.11
Ja się cieszę że wczoraj posprzątalam to dzis się lenie [emoji23] ja już się stresowalam bo niby trochę mnie mdli, jestem zmęczona i ciągnie brzuch ale nie bolały mnie piersi, za to od wczoraj piersi są nie do wytrzymania [emoji23]
asiakkk94
Ja jadę jutro i boję się coraz bardziej [emoji58] tak bym chciała żeby tym razem było dobrze. Mnie w poprzednich ciazach pierwsze co to piersi bolały dlatego teraz już schizowalamHaha to jestem tydzien do tylu wzgledem Ciebie juz wiem co mnie czeka chociaż mnie piersi to od transferu juz bolaly wiec u mnie "oszukane" objwy byly jeszcze zanim ciaza sie zadomowila [emoji16][emoji16] ja we wtorek jade do kliniki zobaczyc co i jak pewnie nic nie bedzie jeszcze widac
Ale masz juz dzieci? Czy mialas jalies poronienia?Ja jadę jutro i boję się coraz bardziej [emoji58] tak bym chciała żeby tym razem było dobrze. Mnie w poprzednich ciazach pierwsze co to piersi bolały dlatego teraz już schizowalam
Ja 2.5 roku probowalam zajsc w ciaze, pozniej inseminacja i dopiero in vitro pomoglo i to za pierwsza stymulacja i pierwszym transferem [emoji3590]
asiakkk94
U mnie to 4 ciąża, 3poprzednie obumarle dlatego pokladam w tej duże nadziejeAle masz juz dzieci? Czy mialas jalies poronienia?
Ja 2.5 roku probowalam zajsc w ciaze, pozniej inseminacja i dopiero in vitro pomoglo i to za pierwsza stymulacja i pierwszym transferem [emoji3590]
Ojej to powodzenia [emoji3590] na pewno bedzie dobrze [emoji106] [emoji8]
U mnie to 4 ciąża, 3poprzednie obumarle dlatego pokladam w tej duże nadzieje
asiakkk94
Teraz musi być dobrze [emoji4] Tobie również życzę powodzenia bo też masz za sobą walkę [emoji8]Ojej to powodzenia [emoji3590] na pewno bedzie dobrze [emoji106] [emoji8]
Dzieki kochana [emoji8][emoji3590]
Teraz musi być dobrze [emoji4] Tobie również życzę powodzenia bo też masz za sobą walkę [emoji8]
reklama
Zając Czerwcowy
Blizniaki[emoji23]Ładna beta dziewczyny mają podobnie ja z kolei mam tak wysoką ponad 5000 że się zastanawiam czy z kolei nie za dużo ale cóż trzeba czekać do usg i się wszystko okaże