reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Czesc wszystkim w ten sloneczny dzien! Dzisiaj duzo z nas ma wizyty... Oby byly tak piekne jak pogoda na Slasku! A tak naprawde to.. Swiruje od rana, bo piersi sie nasilily, zle mi i pojawil sie bol podbrzusza i dzis wizyta i nie umiem nic jesc z nerwow a jeszcze do pracy musze isc.. Wizyta o 19.15 takze jak wytrzymam fo tej godziny to bedzie nastepny cud! [emoji173]
Będzie dotrze spokojnie :) wszystko do tej pory u Ciebie było w porządku to wizyta to potwierdzi, czekamy na relacje :D

Dziewczyny a takie pytanie z innej beczki.
Idziemy na koniec kwietnia na wesele i zastanawiam się czy znacie jakieś dobre samoopalacze z dobrym składem w miarę możliwości? Oczywiście solarium odpada kategorycznie a jestem biała jak ściana.. Tylko boje się że te chemiczne samoopalacze mogą jakoś szkodzić malenstwu:(

Dziewczyny a takie pytanie z innej beczki.
Idziemy na koniec kwietnia na wesele i zastanawiam się czy znacie jakieś dobre samoopalacze z dobrym składem w miarę możliwości? Oczywiście solarium odpada kategorycznie a jestem biała jak ściana.. Tylko boje się że te chemiczne samoopalacze mogą jakoś szkodzić malenstwu:(

Dużo kobiet w ciąży reklamuje opalanie natryskowe jako właśnie bezpieczne, m. In Opalizu Link do: Opalizu | Opalanie natryskowe Warszawa sprawdź może są gdzieś niedaleko Ciebie :)

Wlosy farbujecie? Jestem fryzjerka z zawodu ale rozne sa opinie. Ja farbuje tymi bez amoniaku fryzjerskimi z hurtownii sobir zamawiam, bo po wypadku rowerowym juz nie moge pracowac w zawodzie..mialam szyty nadgarstek i mam zespol ciesni nadgarstka..

Wlosy farbujecie? Jestem fryzjerka z zawodu ale rozne sa opinie. Ja farbuje tymi bez amoniaku fryzjerskimi z hurtownii sobir zamawiam, bo po wypadku rowerowym juz nie moge pracowac w zawodzie..mialam szyty nadgarstek i mam zespol ciesni nadgarstka..
O tym nie farbowaniu włosów to już chyba dawno obalony mit :) ja też farbuję tymi bez amoniaku, swoją drogą mam już odrost więc czas kupić farbę ☺️

ja się zafarbowałam, bo nie wiedziałam że w ciąży jestem, a że niby nie można? hmmm

No wiesz jak sa bardziej takie chemiczne wtedy one smierdza to moze Ci sie zle oddychac i nawet mozesz miex reakcje ze zemdlejesz. Ale to rzadko kto ma ale sie zdarza.

reklama
Do góry