Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
który to będzie tydzień? U mnie było serduszko w 7+0 i to było pierwsze USGDziewczyny w którym tygodniu powinno być już serduszko[emoji173]tak się martwię w czw mam usg
oo, ja mam 16:40, i też mam ciągle myśli z tyłu głowy; u mnie dziś 6+2Na 17:20, do tego czasu chyba zglupieje
A Twoja Córka jak zareagowała na wieści?Drugiego. Już mam Córkę 7letnia
Mamaginekolg pisała że pojawia się w 5+5, ale powinno do czasu aż fasolka ma 6 mm. U mnie w 6+1 przy 4.5 mm było widać, ale dopiero co się pojawiło. Może też się pojawić trochę później, więc nie ma co się wstawiać w ramy i stresować, bo historie są różneDziewczyny w którym tygodniu powinno być już serduszko[emoji173]tak się martwię w czw mam usg
To trzymam kciuki za ciebie [emoji110]oo, ja mam 16:40, i też mam ciągle myśli z tyłu głowy; u mnie dziś 6+2
7 tc tak się boję ehhktóry to będzie tydzień? U mnie było serduszko w 7+0 i to było pierwsze USG