Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
Dzis termin @ a jej brak. W srode test pokazal 1 kreske. Oby wogole nie przyszla @ i by kolejny test juz wyszedl pozytywny.
Dziewczyny dzisiaj czeka mnie usg. Błagam trzymajcie kciuki bo coraz bardziej podejrzewam cp...
Dziewczyny dzisiaj czeka mnie usg. Błagam trzymajcie kciuki bo coraz bardziej podejrzewam cp...
Dziewczyny a pijecie kawę?? Ja nie umiem zrezygnować z małej kawy z mlekiem a Wy jak ?
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] Jesteśmy z Tobą, będzie dobrzeDziewczyny dzisiaj czeka mnie usg. Błagam trzymajcie kciuki bo coraz bardziej podejrzewam cp...
Powiększony jeden jajnik, kłujący ból przy dotyku załamkaDlaczego cp? Bedzie dobrze, nic sie nie martw...
Ja też. Właśnie skończyłam latte i idę do pracyU mnie to samo
Trzymamy kciuki. Będzie dobrze[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] Jesteśmy z Tobą, będzie dobrze
Powiększony jeden jajnik, kłujący ból przy dotyku załamka