tez tak czytalm ze sen dzienny nie ma wplywu na nocny i u mnie sie to sprawdzalo
mam nadzieje ze z Nikolasem tez bedzie podobnie choc dobrze sie sklada ze przed kapiela jest raczej juz czesciej aktywny sam z siebie
w oogole super sobie radzisz, najtrudniej to byc konsekwentnym ale dasz rade napewno
ja wiem ze wymaga to pracy teraz ale zobaczysz jak wiele zmieni sie na lepsze jutro
@Ewela2805 kiedys ci pisalam bys zerknela na opinie i wszystko co dotyczy koziego mleka mm ,, juz od 20 lat niby na rynku ..opini duzo pozytywnych gdzie dzieci dlugo cierpiace na krowim roznorakim mm , gazy bole brzuszka itd na kozim mm zmienialy sie totalnie , wszystko ustepowalo jak reka odjal . Oczywiscie ja nie chce naciskac ale widze ze starasz sie znalezc jakies rozwiazanie a noz moze warto sprobowac?
w kozim jest wiekszosc naturalnych skladnikow jak tych sztucznie dodanych (np, tluszcze) i bialko jest bardziej zblizone do budowy bialka mleka kobiecego jak mm z krowiego mleka wiec sumujac moze pomoze na to trawienie ?
bo ewidetnie cos z trawieniem sie dzieje jesli chodzi o te gazy hm
mlody moj gazy teraz to ma rzadko ( na poczatku meczyly go czasem) ..jak robi kupke to slychac jak strzela ale tylko wtedy takze uklad trawienny dziala juz duzo lepiej i nie ma zadnych pproblemow z tej strony.
@FiLi88 podaja ta wwitamine w zestawie z wit, e i probiotykami rano juz ktorys dzien... wszystko ok jak na razie nie liczac epizodu ze dzis o 4 w nocy zrobil big kupke hmmmmm a juz nie pamietam kiedy w nocy mi sie zalatwial
aa i musze starszego zmierzyc ile ma ale wysoki jest