reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dooobry doooobry ;)
Ja w przeciwienstwie do Was dzis nocke mialam w miare spoczko. Wstawalam tylko dwa razy i zasypialam szybko, takze nie jest zle. Ale i tak wrocilam do wyrka jeszcze dolezec i moze chwilke dospac. Oczywiscie wciaz w dwupaku ;)
Ten wiatr w calej Polsce tak szaleje ??
U nas nic a nic sie nie dzieje. No moze wczoraj bylo jakos bardziej wietrznie, ale tez nie jakos bardzo.

@Igorowelove jal z bolem glowy ?? Przeszlo troszke ??

reklama
Ja juz po obchodzie i po sniadaniu w koncu :D
Na badsniu mialam juz cisnienie 130/70. Ale werdykt jest taki, ze dzis i jutro dostaje sterydy i w piatek rozwiazanie. W sumie nie wiem czemu tak szybko, bo ktg jest ok, cisnienie spadlo ale moze boja sie tych skokow cisnienia albo cos. Chyba, ze mi jakies bialko w moczu wyszlo, albo inne wyniki zle. Musze dopytac.

Dooobry doooobry ;)
Ja w przeciwienstwie do Was dzis nocke mialam w miare spoczko. Wstawalam tylko dwa razy i zasypialam szybko, takze nie jest zle. Ale i tak wrocilam do wyrka jeszcze dolezec i moze chwilke dospac. Oczywiscie wciaz w dwupaku ;)
Ten wiatr w calej Polsce tak szaleje ??
U nas nic a nic sie nie dzieje. No moze wczoraj bylo jakos bardziej wietrznie, ale tez nie jakos bardzo.

Nie wiem czy w całej Polsce, ale w centrum to jest armagedon. Rano jak się obudzilam i było jeszcze ciemno to jak w jakimś horrorze, jeszcze padało... Aplikacje wysyłają alerty pogodowe...

Dziękuję, że pytasz. Przeszło na szczęście. Na noc zapodalam sobie 2 paracetamole i zwilżoną pieluchę tetrowa na czoło i oczy. I w sumie chyba dzięki tej pielusze w ogóle zasnęłam. Bo w dzień próbowałam przespać, a nie umiałam zasnąć. Ulga niesamowita :)

Dziś w planach mam pranie i sprzątanie :)
A wieczorem? Planuje rodzić, ciekawe co na to mały Leonek [emoji23][emoji23]

To ja tez tak mam, ze sikne tyle co kot :D beznadziejnie, całą noc sie krecilam. Jestem juz po ktg i prysznicu. Ktg w porzadku wyszlo, podobnie jak wczoraj. Tylko to krocze boli nadal, a po nocy i odpoczynku zawsze bylo lepiej. Zglosze to dzisiaj swojemu lekarzowi chociaż wątpię, ze to cos da. U nas na sali jest chyba chłodno, bo wspollokatorka po uszy przykryta spala plus koc dodatkowo a ja jak bym mogła to bym z pizamy wyskoczyla. Jestem taka glodna, ze szloda gadać. A i pic mi sie tak chce, ale oszczedzam, bo nie mam za duzo wody, a zejsc bede mogła po obchodzie i sniadaniu.
Tak Ci wspolczuje tego pobytu w szpitalu. Sama nie wiem jak ja dam sobie rade przez te kilka dni pobytu jak urodze. A chociaz fajne masz masz dziewczyny na sali? Masz z kims pogadac??Ja tez glodna ale za oknem deszcz i juz przeszla mi ochota na serniczka. Zadowole sie jajecznica,hehehe
Mam nadzieje, ze dzisiaj poczujesz juz sie lepiej. Trzymam za was kciuki. Wypisza cie jeszcze ze szpitala, czy juz bez swojego "szczescia" nie wrocisz do domu? Tak czy inaczej trzymajcie sie:-D:-D:-D

Nie wiem czy w całej Polsce, ale w centrum to jest armagedon. Rano jak się obudzilam i było jeszcze ciemno to jak w jakimś horrorze, jeszcze padało... Aplikacje wysyłają alerty pogodowe...

Strasznie wspolczuje. Ja przy takiej pogodzie chodze jak zombi. Wiatry zly wplyw maja na mnie baaaardzo.

Dziękuję, że pytasz. Przeszło na szczęście. Na noc zapodalam sobie 2 paracetamole i zwilżoną pieluchę tetrowa na czoło i oczy. I w sumie chyba dzięki tej pielusze w ogóle zasnęłam. Bo w dzień próbowałam przespać, a nie umiałam zasnąć. Ulga niesamowita :)

Dziś w planach mam pranie i sprzątanie :)
A wieczorem? Planuje rodzić, ciekawe co na to mały Leonek [emoji23][emoji23]

O widzisz. Taki plan to jest cos. Ja chetnie pod ten puntk ostatni sie podlacze :) @majacyr mi wrozyla 25, wiec jak wieczorem zaczniemy, to do po polnocy powinnam sie wyrobic ;)

Widzę, że przestój się zrobił z tymi naszymi porodami [emoji3] wszystkie czekamy na @Igorowelove, nie chcemy Ci się wpychac w kolejkę [emoji12]

Jak się mają świeżo upieczone mamusie?
@majacyr, widzę, że u Was idzie w dobrym kierunku, mam nadzieje, ze niedługo wyjdziecie [emoji4]
@Ewela2805 trzymam kciuki aby u Was udało się z tym karmieniem, Maja na pewno będzie szczęśliwa ze mama jest przy niej a już niedługo wyjdziecie razem do domu [emoji4]
@Dita_333, @springflower jak tam w domku się odnajdujecie?
@ONAONAONA co z Twoim nawałem? Lepiej troszkę?
@Katarynka82 wiesz już kiedy synek wyjdzie ze szpitala?
@piorunem jak Twoja mała? Jesteście jeszcze w szpitalu?

Strasznie wspolczuje. Ja przy takiej pogodzie chodze jak zombi. Wiatry zly wplyw maja na mnie baaaardzo.

O widzisz. Taki plan to jest cos. Ja chetnie pod ten puntk ostatni sie podlacze :) @majacyr mi wrozyla 25, wiec jak wieczorem zaczniemy, to do po polnocy powinnam sie wyrobic ;)
Mi ostatnio naczelna wiedzma listopadowek (czytać dita [emoji23]) napisała, że do środy pochodze z brzuszkiem, nie napisała do której, ale może o dzisiejsza chodziło? [emoji23]

reklama
Chyba w całej Polsce tak wieje.. Zasnęłam dopiero po 4 nad ranem, Obudziłam się o 8 i pospane.. Wczoraj wziełam ostatnią luteine. Brzuch całą noc do teraz twardawy, ciągnie do dołu jakbym miała w nim z 5kg kamieni. Myślałam że gdzieś koło przyszłego tygodnia zaczne troche chodzić, ale z takim brzuchem ciężko mi do kibelka dojść a co dopiero wyjść z domu

Do góry