reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
No właśnie ja to zbyt chuda nie jestem, więc myślę że to po części przez to nie widać ;p czyli jak Wy też nie widzicie to jest szansa, że w pracy do czerwca lub połowy czerwca nie zauważą ;p

Moja mama urodziła mnie 16 listopada, a 30.06 brała ślub i jest zupełnie płaska na zdjęciach - tyle, że ona miała wtedy tak z 12-4 kg mnij niż ja obecnie ;p

Wiem, że już temat się przewijał, ale powiedziałyście już wszystkim o ciąży?
Jak reakcje?
Ja w pracy z racji kiepskiego samopoczucia i L4 dość szybko powiedziałam.
Z koleżanek z listów(piszę tradycyjne papierowe listy) 1 zaufana wie. Poza tym mąż z dziećmi. Teściowa nie wiem jak się domyśliła i mi zadzwoniła czy chce wózek? Bo znalazła wózek w piwnicy, ale nie pytała i komentowała.
Teraz 7ego mam prenatalne i po prenatalnych planuję powiedzieć, ale trochę się boję reakcji.
Moja siostra już przy 3 dziecku mnie ochrzaniła, że po co mi to i że zgłupiałam.
Jestem ciekawa jak to było u Was?

Brzuszek jak modelki:)
Dziewczyny jak można spytać oprócz Naszych codziennych obowiązków jakie jest Wasze hobby?
Moje to ogród rycie, kopanie sadzenie a potem na leżaczek i kombinowanie co tu dalej działać.

Dziewczyny jak można spytać oprócz Naszych codziennych obowiązków jakie jest Wasze hobby?
Moje to ogród rycie, kopanie sadzenie a potem na leżaczek i kombinowanie co tu dalej działać.

Moje hobby to wszystkie takie, z których w ciąży muszę zrezygnować niestety - podstawowe letnie to nurkowanie, żagle i rower ... na rowerze jeszcze jeżdżę, nurkowanie jest zabronione, więc niestety w tym sezonie zero nic, a żagle mam zaplanowane w czerwcu i na razie planuję pojechać ;p Zimowe narty, ale na szczęście już po sezonie - w marcu jeszcze pojeździliśmy, więc nic nie straciłam, a na styczeń mamy zaplanowany tygodniowy wyjazd i planujemy jeździć na zmianę, zobaczymy jak to wyjdzie z 2 miesięcznym dzieckiem...
No i spacery z psem pochłaniają mi większość wolnego czasu ;)

Ja w pracy powiedziałam o ciąży. Rodzina jeszcze nie wie. Też planuje powiedzieć po badaniach czekam na wyniki krwi 18.05 wizyta.Nie przejmuj się jak coś ktoś głupiego wypali a po co trzecie, czwarte czy kolejne, każde jest kochane i To Nasza a nie ich decyzja.

Uwielbiam jeździć na rowerze cały rok, teraz mam zakaz.
Fitnes, spacery-zakaz. Czytanie książek, pisanie tradycyjnych listów, hodowla pomidorów na balkonie( w tym roku mąż przejmuje) i w wolnych chwilach robienie na drutach.

reklama
Hobby na każdy sezon roku super :tak:
Ja przyznam że jeszcze w życiu nigdy nie nurkowałam a na pewno trzeba by spróbować.Ostatnio coś na bieganie mnie wzięło ale to raczej dla rekreacji takie biegi uliczne do 10km.

Do góry