reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Na przeziebienia te lekkie i mocne - nasivin soft teraz nazywa sie nasivin kids i tantum verde w aerozolu lub tabletki. Bardziej polecam aerozol. Do tego amol na noc do stosowania zewnetrznego. Wszystko bezpieczne. Potwierdzone przez 3 lekarzy bo wlasnie sie zmagam

Któraś z Was pisała o młodej kapuście i normalnie nie wytrzymałam i ugotowałam gar jak dla wojska, z 5 główek! haha będę to jeść przez tydzień :D
A teraz ONAONAONA napisałaś o fasolce szparagowej i normalnie nie wytrzymam jak jej nie zrobię, będzie za mną chodziła aż nie zjem haha znowu zrobię ze 2 kilo :D
Tylko poczekam aż ta kapustka zniknie ;)
Haha zarazilam cie :D jak zrobilas za duzo to zamroź albo zawekuj w sloikach. Pozniej do obiadu masz jak cie najdzie ;) fasolke mam jeszcze poporcjowana z zeszlego roku bo mi ciotka w sezonie przywozi prosto z pola caly worek. Wystarczy dogotowac i juz jest do obiadu :)

Dziewczyny a jak Wasze brzuszki ? [emoji6] ja dziś startuje z 10 tygodniem i już się w spodnie nie zapinam mimo,że waga spadła... Zastanawiam się przerażona co będzie dalej. Chyba musze się już rozglądać za ciążowymi ciuchami. Macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe ?

reklama
Do góry