reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Wszyscy korzystają z niedzieli z dzieciaczkami i reszta rodziny [emoji4] A Ty jak Ewelina, wyspana? Jak się wieczór zapowiada?
Dziś w miarę wyspana nawet Ci powiem, mała wykapana godzinkę temu, zjadła i śpi jak narazie [emoji4] Noc zapowiada się spokojnie choć Bo powiem że z moją córką to nigdy nic nie wiadomo [emoji28] A jak u Ciebie ??

Napisałam do aniaslu żeby cię dodała, trzeba cześć cierpliwie
emoji106.png

Ja z moim jak jestem na spacerze to wchodzę do któregoś z naszych małych sklepów wsiowych
emoji23.png
na chwile tylko, żeby sie mały nie zgrzal, po chleb na przykład czy mleko. Większe zakupy robi tatuś
emoji5.png
i zawsze trochę go odpinanam z kombinezon
emoji106.png
choć szczerze to o zarazkach nie pomyslałam w tym kontekście, ale myślę, że ta chwilka mu nie szkodzi...Do tej pory nic sie nie działo i oby tak dalej
emoji106.png

Na galerie mam czas
emoji5.png
tym bardziej ze ja jestem zakupoholiczka internetowa
emoji23.png
już poszalałam trochę na wyprzedaży dla dzieci, ale właśnie przez neta
emoji23.png

A wy już kończycie ten remoncik i przeorganizowanie? To wstaw fotki na zamkniętym
emoji8.png

też się stałam zakupoholiczka internetowa i aż się boje tego bo jednak będąc w sklepie zastanowiłam się 2 razy przed kupnem czegod a teraz ..o fajne i do koszyka hahaha muszę się ogarnąć bo moja oszczędna natura gdzieś zaginęła po drodze a listonosz nie wyrabia i zobacz jak dziecię uczy kompromisu haha

od rana dziś wszystko na raty robiłam i jeszcze jest parę rzeczy które muszę ogarnąć wywalić . 3 worki ciuchów naszych idzie na oddanie . mam dość trzymania bo dobre i się jeszcze założy ...oO bo przy okazji sypialni rozwleklam temat i na inne pokoje ( to nie był dobry pomysl haha) temu jeszcze jutro będę się z tym bujać ale już większość ogarnięte a w sypialni muszę dokupić 2 szafeczki nocne i lampki jakieś .. jutro pstrykne fotkę tego samego wyczynu ale my z Mezem to jak pomyslimy tak zaraz zakąsamy rękawy i do roboty raz dwa .
w ogóle najśmieszniejsze jest to że chciałam jaśniejszy odcień szarości tym razem a w domu się okazało że kupiliśmy ten sam odcień hahaha no nic

karmimy się i ja już labe miałam od 18 (Mąż też odsypial)
także spokojny wieczór bo mały zasnął a ja mogłam sobie w wannie poleżeć
.teraz muszę głowę dosuszyc a rano dokończyć

i poniedziałek

czy ktoś z Was był w energylandi czy jak to tam się pisze? planujemy się tam wybrać w lipcu kiedy będziemy w Pl ale podobnież dużo się traci w środku na kolejkach choć może na tygodniu nie będzie tak źle hm

też się stałam zakupoholiczka internetowa i aż się boje tego bo jednak będąc w sklepie zastanowiłam się 2 razy przed kupnem czegod a teraz ..o fajne i do koszyka hahaha muszę się ogarnąć bo moja oszczędna natura gdzieś zaginęła po drodze a listonosz nie wyrabia i zobacz jak dziecię uczy kompromisu haha

od rana dziś wszystko na raty robiłam i jeszcze jest parę rzeczy które muszę ogarnąć wywalić . 3 worki ciuchów naszych idzie na oddanie . mam dość trzymania bo dobre i się jeszcze założy ...oO bo przy okazji sypialni rozwleklam temat i na inne pokoje ( to nie był dobry pomysl haha) temu jeszcze jutro będę się z tym bujać ale już większość ogarnięte a w sypialni muszę dokupić 2 szafeczki nocne i lampki jakieś .. jutro pstrykne fotkę tego samego wyczynu ale my z Mezem to jak pomyslimy tak zaraz zakąsamy rękawy i do roboty raz dwa .
w ogóle najśmieszniejsze jest to że chciałam jaśniejszy odcień szarości tym razem a w domu się okazało że kupiliśmy ten sam odcień hahaha no nic

karmimy się i ja już labe miałam od 18 (Mąż też odsypial)
także spokojny wieczór bo mały zasnął a ja mogłam sobie w wannie poleżeć
.teraz muszę głowę dosuszyc a rano dokończyć

i poniedziałek

czy ktoś z Was był w energylandi czy jak to tam się pisze? planujemy się tam wybrać w lipcu kiedy będziemy w Pl ale podobnież dużo się traci w środku na kolejkach choć może na tygodniu nie będzie tak źle hm
Mój chłop pochodzi z okolic Energylandii i z tego co jego siostra mówiła to w tyg luźniej jest, ale my nie byliśmy osobiście bo ja cykor jestem i na nic i tak bym nie weszła i szkoda hajsu na bilet :D ale ponoć w dniu urodzin ma się wejście za free czy za złotówkę a ja żem z sierpnia to może kiedyś pojedziemy w moje urodziny :D

Mój chłop pochodzi z okolic Energylandii i z tego co jego siostra mówiła to w tyg luźniej jest, ale my nie byliśmy osobiście bo ja cykor jestem i na nic i tak bym nie weszła i szkoda hajsu na bilet :D ale ponoć w dniu urodzin ma się wejście za free czy za złotówkę a ja żem z sierpnia to może kiedyś pojedziemy w moje urodziny :D

kurde to ja z marca! a mąż z września eh . no nic
fajnie że w tyg. będzie luźniej bo planujemy we wtorek na 2 dni tam wpaść a potem Kraków
no ja może na coś tam wejdę ..dzieciaki też ale Mąż haha ma lek wysokości i zapewne z polowy nie skorzysta choć kto go tam wie oO

@Ewela2805 mam nadzieję że pospisz . odpoczniesz i noc wam zleci gladko:)

reklama
Do góry