Balonsbalons
Fanka BB :)
Ekstra bardzo ladny
Nie cierpie koloru brązowego i beżowego ale powiem tak 50 zł to jak za darmo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ekstra bardzo ladny
Ja kupilam używany wózek za 50 zł potem kupie ładna spacerówke. Dziś dostałam jeszcze jeden wózek całkiem spoko ale trzeba go wyszorować. Ten co kupilam cały szorowalam szczotą. Oto i onZobacz załącznik 898038
już się tak cieszyłam, że po luteinie jest super. Dziś byłam na małych zakupach z synem i mamą, nie przeciążyłam się zbytnio, ale brzuch boli i stawia się dość mocno - po prostu boli. Pozostaje leżenie do końca dnia i tak też robię. Przyszły ostatnie (no pewnie przedostatnie ) Paczki z allegro. Jestem niemalże gotowa Aczkolwiek nie wydaje mi się, żebym miała urodzić wcześniej. Mam nadzieję, że będzie to listopad
Pewno, ze tak a gondoli i tak sie dlugo nie uzywa. A potem moze uda Ci sie kupić spacerowke taka jaka bedzie Ci się podobacNie cierpie koloru brązowego i beżowego ale powiem tak 50 zł to jak za darmo
@Mama Zuzi i Antosia u nas też spadł deszcz. Tak fajnie szumiało, że spałam do 10ej.
O 7ej mnie córcia obudziła bo czy pranie z balkonu trzeba zdjąć.
Zdjęła, młody trochę pokopał a ja zasnełam o 8ej jeszcze.
@Igorowelove tak jak pisałam mocz wystarczy do badania sprzed 2 godzin a kilku ginekologów mówiło, że do większości badań w labo nie trzeba być na czczo.
Ale tak jak piszesz nic się nie stało. Jutro pójdziesz.
Ja choć się położyłam jak na mnie wcześnie 23cia to do 1ej w nocy nie mogłam zasnąć.
Już miałam ochotę komuś przypie...ć
No tak mnie swedziała skóra, że myślałam że oszaleje.
Położyłam się na plecy to plecy swędzą, na bok to boki i ręka i drapie i guzik z tego.
Coraz gorzej swędzi.
W końcu brzuch mnie zaczął swędzieć jak zaczęłam drapać to młodego obudziłam i mi się wypinał wkurzony chyba.
Już mi się płakać chciało.
Idę zaraz się wykąpać bo znów mnie zaczyna swędzieć.
Jejku niech już będzie wtorek i ta wizyta u dermatologa, bo ani puder w płynie nie daje rady, ani natłuszczanie lipikarem.
Może się wykapię w emolium?
Laski ile trzeba na wannę tej mąki ziemniaczanej? Może w tym bym poleżała.
Już sama nie wiem
@majacyr zostało nam 2 miesiące. Jest jeszcze jedna mamusia co ma termin na 13 listopada, ale nie pamiętam...a może nie jedna a więcej 2 miesiące, jak ten czas leci....AAAA...już niedługo będzie nas w rodzinie o jedną osóbkę więcej
Jak urodziłam Antosia, to wracając ze szpitala do domu mieliśmy mały upominek od Antosia dla Zuzi, takie "wkupne" Teraz też planuję kupić dla starszych dzieci jakieś drobiazgi od młodszego brata. Zastanawiałyście się nad takim rozwiązaniem dla swoich starszych pociech?