Ja mam właśnie fotel na biegunach jeszcze po dziadku i mam nadzieję, ze przy karmieniu sie sprawdziMi się marzy bujany
reklama
Igorowelove
Moderatorka
Ja jak musialam syna lulac na rękach, bo inaczej nie zasnął, to mówiłam, że koniecznie przy drugim muszę mieć bujany fotel [emoji23] a teraz to chyba bym musiała go sobie do sufitu przykrecic, bo miejsca nie ma [emoji85]Mi się marzy bujany
Dzidzi bobo
Fanka BB :)
Krystianek [emoji7][emoji7]Tego mi było trzeba :-) dziękuję :-* kto U Ciebie w brzuszku mieszka ? :-)
Płomyk*
Ja nie miałam dobrego miejsca do karmienia a na leżąc długo nie umiałam karmić i przez taki ę siedzenie bardzo obciążają ramiona. Teraz mam taki garbik poniżej karku i barki pokrywane
A co do laktatora też nie kupowałam bo byłam pewna że mi się nie przyda a później się bardzo szybko ratowałam kupując na biegu bo mi mało cyckow nie rozetwalo zanim mi przyszedł z allegro to sciagalam ręcznie w meczarniach i wylam do ściany z bólu.
Pokarmu miałam jak na trojaczki
Teraz bardziej się przykładam do wyprawki. Kupuje też przewijak bo poprzednio mała przewijam na łóżku i znowu kręgosłup bolał. I te wszystkie niedogodności tylko przez moją oszczędna naturę
A co do laktatora też nie kupowałam bo byłam pewna że mi się nie przyda a później się bardzo szybko ratowałam kupując na biegu bo mi mało cyckow nie rozetwalo zanim mi przyszedł z allegro to sciagalam ręcznie w meczarniach i wylam do ściany z bólu.
Pokarmu miałam jak na trojaczki
Teraz bardziej się przykładam do wyprawki. Kupuje też przewijak bo poprzednio mała przewijam na łóżku i znowu kręgosłup bolał. I te wszystkie niedogodności tylko przez moją oszczędna naturę
Płomyk*
Chustawke sobie zamontujJa jak musialam syna lulac na rękach, bo inaczej nie zasnął, to mówiłam, że koniecznie przy drugim muszę mieć bujany fotel [emoji23] a teraz to chyba bym musiała go sobie do sufitu przykrecic, bo miejsca nie ma [emoji85]
Igorowelove
Moderatorka
Kurna nie wpadłam na to! [emoji23]Chustawke sobie zamontuj
Płomyk*
Teraz takie modneKurna nie wpadłam na to! [emoji23]
Dzidzi bobo
Moja druga ciaza moj syn ma 10 lat juz zlecialo[emoji4] i mimo tego tez sie obawiam czy dobrze zrobilismy bo to jednak 10 lat minelo czlowiek odpoczatku sie uczy przy niemowlaku [emoji16] to chyba kazda mama tak ma to taki przejściowy instykt mami [emoji38] mozesz miec 5 a i tak zawsze sie gdzies ta obawa znajdzie [emoji4] dacie rade trzymam kciuki mocno za was....Bardzo dziękuję za tak miłe przyjęcie. To moja pierwsza ciąża :-) z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej to mam mnóstwo obaw czy sobie ze wszystkim poradzimy.
reklama
Dzidzi bobo
Tez mi sie marzy taki [emoji7][emoji7]